Draag een hoodie met een leuke quote + winactie

Vroeger zocht ik op de zomerbraderie naar shirts met leuke teksten erop. Dat doe ik nu niet meer, maar ik heb nog wel een aantal t-shirts met een leuke kreet erop. Meestal om mezelf te herinneren aan mijn eigen kracht, soms om anderen te laten lachen. Ik vond het leuk om ook een trui te hebben met een quote erop. Zo gezegd, zo geregeld!

Ik werd door goCustomized gevraagd of ik één van hun producten wilde proberen. Ik kende ze vooral van de gepersonaliseerde telefoonhoesjes, maar toen zag ik dat je bij hun ook notitieboek of t-shirt bedrukken kunt. Omdat ik al genoeg notitieboekjes heb en al meerdere t-shirts met een quote heb, besloot ik voor een hoodie te gaan. Vooral fijn nu het herfst is en ik altijd in zoveel mogelijk kleding verstopt wil zitten. Dit was een goede keuze, want de trui is heerlijk warm!

De hoodie is van zware kwaliteit, ook is de binnenkant lekker zacht. Ik twijfelde tussen een M en L. Omdat ik de trui ook aan wil kunnen trekken over een ander shirt ben ik voor de L gegaan. Deze past goed. Hij zit lekker los, maar het is geen hobbezak.

Het maken van de hoodie was heel makkelijk. Het duurde langer om te verzinnen welke tekst ik wilde, dan het uiteindelijke ontwerpen. Je kiest een maat en een kleur en kunt gaan ontwerpen. Ik heb ervoor gekozen om zelf een afbeelding te maken van mijn quote, aangezien ik een specifiek lettertype wilde. Je kunt ook in de ontwerptool van GoCustomized een afbeelding zoeken of een tekst typen. Ik heb gekozen voor een quote, maar je kunt er ook een foto op laten drukken. Of een trui met een emoji erop. Net wat je leuk vindt!

Ik heb de ruimte rondom de letters expres transparant gemaakt. Ik vermoedde namelijk dat een zwarte achtergrond ook afgedrukt zou worden en dat vind ik minder mooi. Ik ben erg tevreden hoe de trui gedrukt is. Hij is ook al in de was geweest en de print zit er nog perfect op.

Winactie

Wil jij nou ook een leuke gepersonaliseerde hoodie? Dat kan! Ik mag namelijk een hoodie weggeven. Je mag zelf bepalen hoe hij eruit komt te zien. Welke kleur, een tekst, een afbeelding, net wat jij wil. Dus doe mee met deze winactie als je een leuke, warme hoodie wilt hebben. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten dat je kans wilt maken. Meedoen kan t/m 25 november 2018. Daarna stuur ik de winnaar een bericht.

Als je geen zin hebt om te wachten op de uitslag van de winactie, of uiteindelijk niet wint, kan je alsnog een hoodie bedrukken via GoCustomized.

Dit artikel betreft een samenwerking.Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

22 gedachten over “Draag een hoodie met een leuke quote + winactie”

 1. Ik doe heel graag mee maar alleen als ik jou ontwerp mag ‘lenen’. Mooi subtiel lettertype met een goeie tekst!
  Mijn zwarte trui is 10 jaar oud en kan eigenlijk in eigen huis ook niet meer. Toch smokkel ik hem nog wel eens mee onder mijn jas naar buiten en dan maar hopen dat ik niet bij iemand op de koffie wordt uitgenodigd.

  Beantwoorden
 2. Een hoodie om lekker in weg te kruipen in de koude dagen, ik doe graag mee! Leuk dat je hem ook lekker zelf kan personaliseren door zelf te kiezen wat voor een tekst je er op wil, in plaats van van die standaard truien, leuk! Ik doe mee!

  Beantwoorden
 3. Wat een leuke trui heb je gemaakt! Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb wel wat leuke teksten in gedachten, zoals get shit done of busy doing nothing. Of misschien wordt het toch heel wat anders.

  Beantwoorden
 4. Leuke tekst heb je er op staan! Ik zou zoiets ook wel willen, echt een eigen en unieke hoody is wel erg mooi natuurlijk. Ik ga eens goed nadenken over de tekst!

  Beantwoorden
 5. Heel tof, ook een leuke tekst die er bij jou opstaat! Ik denk dat ik voor iets als ‘#momlife’ ofzo zou gaan of iets origineler als ik er wat langer over na kan denken. 😀

  Beantwoorden
 6. Wat tof! Ik zou er ook graag eentje willen, dus waag met plezier een kansje… je weet tenslotte maar nooit! Nu even bedenken wat ik er dan op zou zetten, leuk!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.