Favorieten van november

In november was ik eerlijk gezegd vrij veel met mezelf bezig. De hele wereld ging een beetje aan mij voorbij en dat was eigenlijk best lekker. Er waren wel een paar blogs die favoriet waren, maar dit is een rustige maand, ook qua producten. Een wat legere blog dus, maar niet minder leuk. Hoop ik haha!

Producten

Een van mijn favoriete producten kreeg ik van mijn moeder nadat hij al een tijdje op mijn verlanglijstje stond: Handlettering doe je zo. Het is echt een superleuk boek voor handletteren. Handige uitleg, maar ook mooie inspiratie. Ik wilde hem al een tijdje hebben en mijn moeder had hem voor zichzelf gekocht. Handig, dan kon ik hem lenen. Maar een tijd later kreeg ik hem van haar, omdat zij hem minder zou gebruiken dan ik. Superleuk!

Zoals je in de Achter de Schermen hebt kunnen lezen draag ik sinds kort steunzolen. Ik liep al bijna 2 jaar op zooltjes van de schoenmaker, maar dat is natuurlijk veel minder goed. Ik liep toen al tegen het probleem aan dat ik nooit schoenen kon vinden waar mijn zooltjes in pasten. De steunzolen die ik nu heb zijn veel dikker, maar ook belangrijker. Het corrigeert mijn lijf zo veel, dat het niet goed zou zijn om ze alleen in mijn All strars te dragen en de dag erna schoenen zonder de zolen dragen. Dus ik ging op jacht naar enkellaarsjes waar de zooltjes in passen. Ik draag in de winter namelijk bijna alleen maar enkellaarsjes. En gelukkig vond ik een paar dat niet lelijk was, betaalbaar was en waar de zolen uit kunnen, waardoor mijn steunzolen passen. Dus nu kan ik iedere dag goed lopen!

Blogs

Zoals ik net al zei heb ik deze maand minder blogs gelezen, dus ik heb nu ook maar 2 favorieten. Twee heel verschillende!

  • Op Laura’s Bakery zag ik dit recept voor croissants met spijs en speculaas. Iedereen die mij kent weet dat ik dol ben op croissants. Normaal vind ik het zonde als er iets bij de al perfecte croissant wordt gedaan. Maar dit klinkt heel erg lekker! Misschien ga ik proberen het te maken met de feestdagen.
  • Iris is na haar afstuderen begonnen als Girlboss en haar blog is nu haar baan. Ze vertelt hier meer over en geeft een paar tips. Leuk om te lezen, vooral omdat ik de laatste tijd toch meer twijfel of ik ook een volgende stap wil zetten met mijn blog.

Ondanks dat ik in mijn eigen wereld leefde, kwamen wel alle blogs online. Dus jullie konden gewoon lekker lezen. Deze blogs van november zijn het best gelezen, alle drie persoonlijke blogs:

De blog over het handletteren van kerstkaarten is favoriet bij mijzelf. Niet alleen omdat het resultaat leuk is geworden, maar ook omdat het leuk was om te doen!

Wat waren jouw favorieten deze maand?

Dit artikel bevat affiliatelinks.Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “Favorieten van november”

  1. Even denken hoor… Ik kom gelijk uit bij eten haha. chocoladekruidnoten, een chocoladeletter (of 2) van mijn voorletter, zuurkool en een oliebol! 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.