Meteen naar de inhoud

Favorieten van april

  • door

April was een vreemde maand. Ik was druk, maar kon ook genoeg rusten. Had veel last van chaos, maar was ook productief. De maand leek niet korter of langer dan anders, maar toch kan ik me weinig herinneren van deze maand. Eigenlijk was er gewoon heel veel anders. Voor mijn gevoel dan. Daarom heb ik ook getwijfeld of ik deze maand wel een favorietenblog moest schrijven. Ik heb namelijk door die vreemde maand niet zoveel favorieten verzameld. Maar goed, een klein lijstje met favorieten is ook leuk toch?

Producten

In april was ik heel blij met mijn camera. Ik heb hem natuurlijk al langer, maar deze maand was ik er echt heel blij mee. Ik heb dankzij de fotoclub een paar nieuwe dingen geleerd en als ik hem gebruikte lukte alles wat beter dan normaal. Ik was er gewoon blij mee! Een echte favoriet!

Daarnaast ben ik ook groot fan van mijn nieuwe stickey notes! Zoals je al kon lezen in mijn blog met mijn AliExpress aankopen kocht ik een kat in een doos. Ik heb er nog niks nuttigs mee gedaan en dat gaat ook vast niet gebeuren, maar dat maakt niet uit. Hij staat op mijn bureau en ik word er al vrolijk van als ik er naar kijk! Ook mijn kraanvogelketting van AliExpress is een groot favoriet! Ik draag hem bijna iedere dag omdat ik hem zo leuk vind.

Blogs

In april kwam ik 2 blogs tegen die mij heel erg aanspraken. Wat minder dan de andere keren, maar dat maakt mijn enthousiasme niet minder!

Marit Hilarius maakte een video waarin ze uitlegde hoe je in Photoshop met perspectief kunt werken. Een optie die ik nog niet kende, maar wel supersimpel! Ze maakt vaker tutorials en ik vind ze bijna altijd leerzaam. Dus niet alleen deze blog, maar heel veel van haar blogs zijn favoriet bij mij.

De Postfabriek deelde het leuke idee om een kaart te maken met allemaal envelopjes erop waar weer verassingen in zitten. Ook niet heel ingewikkeld, maar zo leuk! Ik ga dit zeker een keertje maken voor iemand.

Van de blogs die ik zelf schreef waren er 3 favoriet bij jullie. 3 die met kop en schouders boven de rest uitstaken:
– Patroon gehaakte ratboekenlegger
AliExpress aanwinsten
Beste regering, help de chronisch zieken

Wat waren jouw favorieten van april?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.