Favorieten van augustus

Augustus was een maand met herfst en zomer. Toch moet ik vooral aan de zon denken dankzij de laatste 2 weken. Best een goede maand dus! Maar naast de zon heb ik ook nog andere favorieten. Favoriete producten én favoriete blogs. En ik vertel natuurlijk ook weer welke blogs van mij favoriet waren bij jullie!

Producten

Vorig jaar proefde ik Lurpak bij de buren. Een Deense boter met zout erin. Heel lekker, maar ik kon het bij onze Albert Heijn niet krijgen. Toen kocht ik gewone zeezoutroomboter. Ook lekker, maar die kon je niet goed uitsmeren. Sinds kort heeft de AH wel de Lurpak dus die kocht ik. Hij is nog steeds lekker en je kunt hem gewoon goed uitsmeren!

Begin deze maand volgde ik een Handlettering workshop. Superleuk om te doen! Het was heel leerzaam en ik heb daarna thuis nog een paar dingen gemaakt. Het is veel werk, maar het is zo leuk om te doen dat het een absolute favoriet is!

De Magic Tea Maker is geniaal. Je kunt er gemakkelijk losse thee in doen, water erbij en dan zonder stukjes in je glas doen. Hoe? Door hem op het glas te zetten. Dan loopt het water eruit en blijft de losse thee in een zeef hangen. Hij kan ook nog eens in de vaatwasser dus dat is helemaal perfect! Ik vond die thee-eieren altijd onhandig en knoeien, dus dit is de ideale oplossing.

Mijn moeder had een spijkerbroek gekocht bij Didi die volgens haar heerlijk zat. Doordat ik was afgevallen waren mijn broeken te groot dus ik besloot er ook 1 te passen. Hij zat inderdaad heerlijk! Dus ik kocht hem en sindsdien woon ik er bijna in. Hij zit mooi strak, maar de stof is zo zacht dat het geen pijn doet aan mijn benen (dat heb ik vaak bij skinny jeans). Ik zit er nu zelfs over na te denken om deze broek in de andere kleuren te kopen omdat hij zo comfortabel is!

Blogs

Ik wil graag 4 van mijn favoriete blogs met jullie delen. Ik heb deze maand minder blogs gelezen dan normaal, maar er zaten weer een paar goede/leuke tussen!

  • Een tijd geleden sprak ik met Iris af voor een interview voor haar afstudeeronderzoek. Ze deed onderzoek naar bloggen over ziekte & gezondheid. Inmiddels is ze afgestudeerd en heb ik het onderzoek ontvangen. Maar ze heeft hem ook gedeeld op haar blog. Zeker een aanrader om te lezen! Het onderzoek is gemakkelijk te lezen en had van mij nog wel uitgebreider gemogen! Ik ben benieuwd of andere onderzoekers hier nog een keer verder mee gaan.
  • Fotografille deelt regelmatig foto’s ter inspiratie. Deze maand liet ze foto’s zien die waren gemaakt met behulp van een spiegel. De reflectie in de spiegel is het interessante gedeelte. Het is niet zo simpel denk ik, maar het lijkt me wel leuk om een keer te proberen. Ik vind spiegelfoto’s vaak zo mooi!
  • Stickers maken met etiketten en de twinmarkers van de Action. Simpel maar leuk! De twinmarkers had ik al, dus ik hoefde alleen nog maar etiketjes te kopen om deze DIY van Lisanne uit te proberen.
  • Letterbanners zijn nog steeds niet uit. Een tijd terug had iedere blogger ze, maar ik zie ze nog steeds regelmatig. Ik vind ze te duur, en maken leek me teveel werk. Maar 365 miles to Paris heeft een simpele DIY gemaakt waardoor het helemaal niet zoveel werk is.

Van de artikelen die deze maand online kwamen was mijn video waarin ik een paniekaanval liet zien veruit het populairst. Hij werd vaak gelezen, maar ook vaak gedeeld. En gelukkig op 3 reacties na alleen maar positieve en lieve reacties gekregen! Mijn verslag over de workshop handlettering die ik deze maand volgde was ook populair. Ik ben benieuwd of ik jullie heb kunnen inspireren om het ook eens te proberen! Tot slot was mijn blog met 11 herkenbare dingen voor chronisch zieken favoriet bij jullie. Veel herkenden zich in mijn lijstje.

Wat is jouw favoriet van augustus?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

10 gedachten over “Favorieten van augustus”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.