Favorieten van februari

Het is al weer tijd voor de tweede favorieten van de maand blog; februari dit keer. Deze maand was een beetje vreemd, omdat ik tussendoor 10 dagen op vakantie was en voor mijn gevoel maar de helft van de maand heb meegekregen. Maar dat maakt niet uit, want ik had wel favorieten!

Niet geheel verrassend was de vakantie deze maand sowieso favoriet! We hebben heel veel leuke dingen gedaan. We zijn naar Gatorland geweest om een stuk of 400 alligators te zien, maar we hebben ook op 1 dag 3 Disneyparken bezocht. Daarnaast lag ik nog een ochtendje in het ziekenhuis omdat ik een hersenschudding had na een val in de badkamer. Geen favoriet moment natuurlijk, maar het geeft de afwisseling wel aan haha 😉

Ik ben dol op dieren dus Gatorland vond ik heel leuk. Het was ook een heel mooi park. Je kon de dieren goed zien, de hokken waren schoon, en het was vrij groot. Echt een aanrader als je nog een ochtend moet vullen als je in Orlando bent. We zijn ook naar een natuurreservaat op Merrit Island geweest. Hier waren ook dieren, maar dan vooral vogels. Hoewel we ook 1 wilde alligator gezien hebben. En we hebben de ruggen van lamantijnen mogen bewonderen. De natuur was er verder ook heel erg mooi. Zo anders dan hier in Nederland!

We waren in Orlando en dat kan natuurlijk niet zonder een attractiepark te bezoeken. Daar draait een groot deel van de economie van Orlando op. Om die economie te sponsoren besloten wij op 1 dag 3 Disneyparken te bezoeken; Animal Kingdom (heel mooi!), Hollywood Studios (alleen voor Star Wars want de rest kenden we al van Parijs) en Epcot. We hadden mazzel qua drukte. Disney is altijd druk, maar we hadden een relatief rustige dag, waardoor we niet langer dan een half uur in de rij hebben gestaan. Gelukkig maar, anders hadden we het nooit gered allemaal. Naast Disney zijn we nog naar een ander park gegaan; Kennedy Space Centre. Niet echt een attractiepark, maar ook geen museum. Het is een park met alles over de ruimtevaart. Interessant om eens te zien. Ik heb niet zoveel met de ruimte, maar op een afstandje alles bekijken was wel heel leuk!

Ik heb ook nog een paar dingen gekocht in Amerika waaronder het meest geweldige boekje ooit: T-rex trying. De t-rex heeft hele korte armpjes waar hij eigenlijk niks mee kon. Daar zijn veel grappige plaatjes van. Wij hebben ook zo’n soort plaatje voor onze trouwkaart gebruikt. Dus toen ik een boek vol met dat soort plaatjes zag was ik meteen enthousiast en wilde ik hem hebben!

Er kwamen deze maand veel leuke blogs voorbij, dus ik moest even goed nadenken welke blogs mijn favorieten waren. Ik heb deze maand 6 favoriete blogs:

– Lisanne maakte een filmpje met een DIY voor punaises. Veel leuker dan het standaard prikbord en punaises! Ik heb niet echt plek voor een klein prikbord, maar ik wil hem binnenkort wel gaan maken, zo leuk vind ik hem!
– Op de blog van Debbie kwam ik deze geef-de-planten-water printable tegen. Leuk én handig! Gelukkig heeft mijn man altijd plantendienst, want ik ben vooral goed in het vermoorden van planten.
– Els schreef een blog over iets wat al heel lang op mijn to-do lijstje staat: kaarten maken met strijkkralen. Door haar blog en voorbeelden staat het nog hoger op mijn to-do lijst.
– Hoewel ik dit recept zelf nog niet geprobeerd heb weet ik zeker dat deze chocolade kokos tartelettes van Zoet en verleidelijk heerlijk zijn!
– Marion schreef vooral een hele handige post. Ik word gek van alle berichten op mijn tijdlijn van vrienden die iets leuk vinden en Marion heeft daar een oplossing voor. Allemaal even uitvoeren en dan heeft niemand er nog last van.
– Op Budgetella verscheen deze leuke DIY van een kalender met spullen van de Action. Niet alleen leuk voor mezelf, maar ook leuk om cadeau te geven.

Er verschenen deze maand ook op Sugarframe een paar blogs die populair waren bij jullie. Dit zijn de 3 meeste gelezen blogs:

Ik heb paniekaanvallen
– Mijn ervaring met online daten
– 15 herkenbare dingen voor moeilijke eters

Ook waren er 2 blogs die ik heel erg leuk vond om te maken. Allereerst de blog met apps voor fotografen. Heerlijk om alles uit te proberen! Ik vond het ook leuk om de printable van het voorjaarsschoonmaakschema te maken. Ik kon weer oefen met InDesign en ik vind het nou eenmaal fijn om lijstjes te maken.

Wat waren jullie favorieten van februari?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Favorieten van februari”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.