Meteen naar de inhoud

Favorieten van januari

Ik loop al een tijdje met het idee rond om maandelijks een favorietenblog te schrijven. Beautybloggers schrijven vaak een blog over hun favoriete beautyproducten en ik zie ook wel eens blogs voorbij komen met favoriete blogposts van die maand. Ik heb besloten om hier een combinatie van te maken. Een blog met mijn favorieten; ongeacht wat het is. Zolang het die maand maar favoriet was!

Producten

Deze maand waren er 3 producten favoriet. Toevallig 2 verzorgingsproducten. Misschien ben ik stiekem toch een beetje een beautyblogger haha! Allereerst mijn douchegel van Treacle moon; my coconut island. Ik heb wel eens douchegels gehad die meer naar kokos roken, maar deze ruikt naar mijn favoriete chocolade! Bij de Aldi verkopen ze witte chocolade met gepofte rijst en stukjes kokos. Deze douchegel doet me daar iedere keer aan denken. Dus na iedere douchebeurt heb ik zin om een hapje uit mijn eigen arm te nemen!

Het andere verzorgingsproduct is de bodylotion in sprayvorm van Vaseline. Het bestaat al heel lang, maar het is duur. Ik heb een hekel aan bodylotion en weigerde om er veel geld aan uit te geven. Toen ik een aanbieding tegen kwam besloot ik het toch maar te proberen. Ik sprayde het soms op, maar ik vergat het meestal. Deze maand heb ik het weer herontdekt. In de winter is mijn huid altijd droog en daardoor erg kriebelig. Met deze spray is dat zo opgelost, zonder dat ik eerst een kwartier de bodylotion in moet laten trekken. Ideaal!

Mijn laatste favoriete product is mijn sjaal van de Action. Hij is zacht en lekker warm. Ook is hij heel erg groot. Ideaal voor het koude weer. Eerder droeg ik altijd cirkelsjaals, maar dan had ik vaak een kale en dus koude plek bij mijn nek. Met deze sjaal is het onmogelijk. Daarnaast is hij fijn voor op het werk. Ik heb het daar nog wel eens koud en deze sjaal is zo groot dat ik hem over mijn hele bovenlichaam kan slaan en het lekker warm heb. En dat voor een sjaal van maar 5 euro!

Blogs

Laten we eerst beginnen met de blogs van anderen. Ik lees veel andere blogs en daar zit regelmatig een leuke blog bij. Mijn favorieten deze maand waren:

– Lesley van My Little Happiness schreef een DIY voor wollige bloembollen. Superleuk en ook nog eens simpel en goedkoop!
– Hoewel ik nog niet ben begonnen met handlettering werd ik al wel helemaal enthousiast van deze uitleg voor een galaxy effect met waterverf van Debby van De h van happinness.
– De blog over de man-flu van Geertje van Lifesabout vond ik erg grappig en herkenbaar! Hoewel mijn man gelukkig niet zo extreem is.
– Dina van Dinastie schreef een blog over zelfliefde. Erg mooi geschreven en ook heel erg waar!

En dan mijn eigen blogs. Er waren 3 blogs die deze maand online kwamen die erg populair waren bij jullie:

Rust
Flow inzichtenpocket
Geconfronteerd worden met je ziektes

En de blog die ik zelf het leukst vond om te maken deze maand? Ik denk mijn recept voor zandkoekjes met kaneel. Gewoon omdat het water me dan weer in de mond loopt!

Wat waren jullie favorieten deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

3 reacties op “Favorieten van januari”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.