Favorieten van juli

Het is alweer eind juli dus tijd voor een nieuwe favorieten blog! Deze maand was de zon een groot favoriet bij mij, maar dat telt niet als product zeker haha? Maar ik had ook nog echte producten als favoriet en natuurlijk een aantal blogs die favoriet zijn!

Producten

Laten we beginnen met het boek “Nooit meer te druk“. Je hebt hem misschien al voorbij zien komen op Instagram. Ik had het boek uit de bieb en die is inmiddels ook alweer ingeleverd. Maar ik vond het zo’n goed boek, met handige tips en gewoon interessant om te lezen, dat ik erover nadenk om het boek zelf te gaan kopen. Het was in ieder geval een leerzaam boek en ik ga er zeker iets mee doen!

Ik had al een review geschreven over mijn Mi Band, maar dat was deze maand echt een favoriet. De batterij is nog steeds niet leeg en hij werkt nog steeds goed. Het motiveert mij echt om op goede dagen te gaan lopen ipv met de auto te gaan en ik vind het handig om mijn hartslag een beetje in de gaten te houden.

We hebben sinds een tijdje ook een nieuwe iPad hoes. We hebben al heel lang een iPad en ik gebruikte hem ook wel, maar niet zo vaak. Ik wilde hem namelijk vooral gebruiken om teksten te typen en dat vond ik onhandig. Maar ik merkte dat ik op slechte dagen niet zo goed achter de computer kon zitten en dat typen in bed op de iPad dan ideaal zou zijn. Dus ik kocht een hoes met een toetsenbord zodat ik nu op de iPad gewoon kan bloggen. Superhandig!

Blogs

Ik heb natuurlijk ook weer veel blogs van andere bloggers gelezen en ik heb 4 favorieten uitgekozen. Toevallig hebben 3 van de 4 te maken met chronisch ziek zijn. Daar was ik deze maand zelf behoorlijk mee bezig, dus ik denk dat ze me daarom aanspraken.

  • Lisanne schreef een hele mooie en herkenbare blog over het voldoen aan het ideaalbeeld als chronisch zieke. Een echte aanrader om te lezen, ik kreeg er kippenvel van!
  • Op Vivians Vocabulaire kwam een handig artikel online over een elevator pitch (soort verkooppraatje voor jezelf) en chronisch ziek zijn. Heel handig, want het is iets waar ik zelf ook regelmatig over nadenk.
  • Kelly schreef een artikel over iets waar ik deze maand ook mee bezig was. Het volgen van je dromen en het creëren van je eigen baan. Mooi om te lezen!
  • Tot slot kwam er op MHilariusTutorials een handig filmpje online over het opfrissen van een grauw foto. Ik merk regelmatig dat ik een foto te grauw vind en hem niet heel goed mooi fris krijg, dus ik ga deze tips zeker uitproberen.

Ik blogde zelf uiteraard ook deze maand. Voor mijn gevoel waren het heel veel blogs, maar het waren er net zo veel als anders! Sterker nog, eentje minder omdat ik me die dag te slecht voelde om een blog te schrijven. De blogs die het meest door jullie werden gelezen zijn:

Ik ben er vooral trots op (ja echt, en dat terwijl ik vrijwel nooit trots ben op mezelf!) en blij mee dat de handleiding chronisch zieken goed wordt ontvangen! Ik vind het ook fijn om te schrijven, dus iedereen blij haha!

De blogs die ik het leukst vond om te maken waren de DIY tijdschriftencassette en de tweede Pintertest. Gewoon omdat het leuk was om creatief bezig te zijn!

Wat waren jouw favorieten deze maand?

Dit artikel bevat 2 affiliatelinksVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

10 gedachten over “Favorieten van juli”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.