Favorieten van juni

Juni was een vreemde maand. Ik heb bijna de halve maand in bed doorgebracht. Eerst door de pijn, later omdat ik verkeerd reageerde op de pijnstillers. Maar gelukkig voelde ik me de laatste 1,5 week weer wat beter, waardoor ik wat favorieten kon ontdekken.

Producten

Deze maand heb ik geëxperimenteerd met mijn bullet journal. Ik maakte voor iedere week een andere lay-out zodat ik kon kijken wat ik fijn vond werken. Ik heb ook voor het eerst een habbit tracker geprobeerd. Hoewel ik alle lay-outs fijner vond dan mijn oude manier heb ik mijn favoriet gevonden. En de habbit tracker werkte ook goed voor mij. Ook al heb ik een halve maand weinig kunnen doen, heb ik mijn bullet journal wel veel gebruikt en was het een absolute favoriet!

Een andere favoriet, of favorieten eigenlijk, waren mijn nieuwe twin markers. Ik kocht ze bij de Action en ze kleuren heel mooi! Ze drukken door, maar dat maakt niet uit. Zeker niet omdat ze zo goedkoop waren (3 voor 95 cent). Ik gebruik toch nooit stift voor iets waar ik de achterkant nog van moet gebruiken.

Mijn laatste favoriet is Netflix. Ik kijk altijd wel regelmatig naar Netflix, maar deze maand heb ik er wel heel veel naar gekeken. Ik heb de ene na de andere serie gekeken en dat is heel fijn als je je niet zo goed voelt. Sowieso kan ik mijn aandacht beter bij een serie houden dan bij een film, maar het is ook welkome afleiding!

Blogs

Gelukkig waren er deze maand ook weer veel blogs die ik kon lezen ter afleiding! Ik heb 4 favorieten voor jullie uitgekozen:

 • Els schreef een tutorial om zelf een mooie quote-poster/kaart te maken. Ik vind het vooral leuk dat ze uitlegt hoe je de quote kunt overtrekken, dus dit is ideaal voor iedereen die zelf geen mooi handschrift heeft!
 • Productfotografie is voor veel bloggers een belangrijke vorm van fotografie. Fotografille deelde een tip over een gratis e-book productfotografie. Ik heb hem meteen gedownload en hoop hem binnenkort te kunnen lezen.
 • Lisanne heeft chronische lyme en heeft daarnaast ook een eigen bedrijf. Ze deelt een aantal tips voor ondernemen met een beperking. Omdat het bij mij steeds meer begint te kriebelen om iets voor mezelf te beginnen vind ik dit een fijne blog!
 • Wil je een topblogger worden? Dan heeft Northflix de perfecte blog voor je; een lijst met alles wat je moet doen om een groot succes te worden! Hoewel het vooral een grappige opsomming is van trends in bloggersland kan je er ook wel een paar nuttige dingen uithalen.

Van de blogs die op Sugarframe online kwamen waren vooral de blogs over mijn gezondheid populair. Fijn om te weten dat ook de persoonlijke blogs goed gelezen worden (sterker nog, allemaal top 3).

 • Ik begon met een wat algemenere blog door uit te leggen hoe een slechte dag eruit ziet bij mij
 • Daarna plaatste ik een update waarin ik uitlegde dat het niet zo goed gaat
 • En ik sloot af met een blog waarin ik uitleg gaf over de heftige reactie die ik kreeg op tramadol 2 weken geleden

De blog die ik zelf het leukst vond om te maken (en die gelukkig ook goed werd gelezen) was de Pintertest! En ik kijk nu al uit naar het maken van de 2e Pintertest!

Wat was jouw favoriet deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Favorieten van juni”

 1. Wat een leuk lijstje!
  Els kom ik graag kijken en ben jaloers op haar creatieve uitspattingen.
  Dat e-book ga ik zo gelijk downloaden, maar niet voor ik je bedankt heb voor de mention! Dus: Bedankt 🙂

  Beantwoorden
 2. Wat leuk dat je ook zo’n fan bent van de Bullet Journal! Ik kan ook niet meer zonder 🙂 Die twinstiften zien er ook heel leuk uit. Vooral voor het maken van mooie Handlettering pagina’s. Toch maar eens even kijken bij de action!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.