Meteen naar de inhoud

Favorieten van maart

Maart was een maand vol chaos en drukte, waardoor ik ook iets minder favorieten heb dan in februari en januari. Ik heb gewoon minder blogs kunnen lezen en minder nieuwe producten uitgeprobeerd. Maar dat maakt niet uit, want ik had alsnog favorieten!

Favoriete producten

Deze maand bestelde ik een heleboel dingen op AliExpress (ga ik ook nog een aparte blog over schrijven). Een van die dingen kwam snel binnen en is nu al mijn favoriet; een camera strap! Dat is een band waarmee je een camera om je nek kunt hangen. Ik had een standaard band van Canon, maar die zat niet fijn. De camera hing om mijn nek, maar ik kreeg al snel pijn en zat constant te hannesen met die band. Toen kwam ik erachter dat je ook straps hebt die je over je schouder kunt hangen. De camera strap die ik besteld heb heeft ook nog een dikke voering op de schouder, waardoor het helemaal fijn draagt. Met deze band voel ik geen pijn, sterker nog, ik merk nauwelijks dat ik mijn camera om mijn nek heb hangen.

Een andere favoriet die ik pas deze maand heb gekocht is mijn iPhone 6; ik kan nu al niet meer zonder! Ik had eerst een iPhone 4S en ergerde me iedere dag steeds meer aan dat ding. Omdat mijn abonnement al lang was afgelopen en ik nu een goede aanbieding voor de iPhone 6 zag twijfelde ik geen seconde en rende ik meteen naar de winkel. Mijn abonnement moet nog ingaan, maar ik maak al dankbaar gebruik van mijn toestel. Hij is snel, helder, heeft een goede camera en doet gewoon wat ik wil. Ideaal!

Mijn laatste favoriete product is een heerlijke chocoladepasta van de Jumbo! In deze chocopasta zitten koekjes die lijken op oreo’s verwerkt. Mijn moeder kwam er in februari mee aanzetten en het leek me wel lekker, maar ik vergat het steeds te proberen. Toen ik het deze maand probeerde was ik meteen verkocht. De eerste hap is een beetje vreemd omdat je geen harde stukjes verwacht in chocopasta, maar het is zo lekker! Echt een aanrader om eens te proberen!

Favoriete blogs

Ik zei (of schreef eigenlijk) het net al; ik heb deze maand minder blogs gelezen dan anders. Maar ik heb toch 4 superleuke blogs bij andere bloggers gelezen!

– Isolde schreef over het maken van een happiness box. Simpel idee, maar ik had het zelf niet bedacht. Ik ga er zeker eentje maken, want zoiets is altijd goed om te hebben!
– Omdat ik leren heel erg leuk vind werd ik enthousiast van de blog van Debbie over Skillshare. Een platform met online lessen waarvan er heel veel gratis zijn. Ik heb me meteen aangemeld en denk er nu zelfs over na om een betaald account te nemen.
– De periode voor pasen staat bij veel blogs in het teken van het delen van lekkere recepten, maar vooral de cinnamon roll pancakes van Marieke spraken me heel erg aan! Ik heb zelf al regelmatig kaneelbroodjes gemaakt, maar die zijn in de vorm van een pannenkoek vast ook erg lekker.
– Els plaatste een DIY met pop-up kaarten. Ik vind het altijd heel mooi, maar dacht dat het te ingewikkeld was om te maken. Door Els ben ik geïnspireerd en gemotiveerd om het toch eens te proberen.

Van de blogs die deze maand op Sugarframe online kwamen waren vooral de blogs over bloggen favoriet. Woensdag komt de laatste blog over bloggen online, maar misschien moet ik hier mee door gaan? Gelukkig konden jullie ook blogs over andere onderwerpen waarderen.

– Ik schreef een blog over het belang van de klik met een hulpverlener en kennelijk konden veel van jullie je daar in vinden. Hij is niet alleen veel gelezen, maar ik heb er ook veel reacties op gekregen.
– Zoals jullie weten ga ik Lopen voor Lyme en om meer geld te verzamelen ben ik ook spullen gaan verkopen. Allemaal zelfgemaakte spullen die ik gebundeld heb in 1 blog en die was deze maand ook populair bij jullie. En je kunt natuurlijk nog steeds iets kopen of doneren!

Ik vond het zelf het leukst om de blog over #echtepostiscool te schrijven deze maand. Maar dat komt natuurlijk ook omdat ik het al leuk vond om cadeautjes te versturen én te ontvangen!

Wat waren jouw favorieten?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

10 reacties op “Favorieten van maart”

  1. Wat leuk dat m’n blog bij je favorieten staat! Ik ben heel benieuwd hoe je Happinessbox word, laat je het weten als je hem gemaakt hebt?
    Bij Skillshare ga ik zeker ook even kijken, ik kende coursera.org en edx.org al maar die zijn een stuk theoretischer qua onderwerpen dus skillshare kan zeker een mooie aanvulling zijn denk ik 🙂

  2. Wat leuk dat je me noemt! Pop up kaarten maken is echt niet moeilijk. Ga het zeker proberen :-).

    AliExpress is leuk he! Zo’n band die je hebt gekocht lijkt me echt heel handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.