Favorieten van mei

Eind van de maand, dus het is weer tijd voor een overzicht van mijn favorieten! Vorige maand was het aantal favorieten een beetje karig, maar nu heb ik gelukkig meer meerdere dingen die ik met jullie kan delen! Ondanks de drukte, vermoeidheid en pijn van deze maand ben ik namelijk genoeg leuke dingen tegengekomen.

Producten

Laten we beginnen met iets wat al tijden een groot favoriet is; witte chocolade met gepofte rijst en kokos van de Aldi. Goddelijk! Maar deze maand heb ik hem wat vaker gegeten, omdat ik mezelf zielig vond. Vandaar een vermelding bij de favorieten van deze maand! Een andere favoriet op het gebied van eten was mijn mason jar beker. Leuk en handig om met het warme weer limonade uit te drinken. Dat heb ik dan ook regelmatig gedaan deze maand. Papieren rietje erbij en het is helemaal af!

Halverwege deze maand kreeg ik het fotoboek van onze bruiloft binnen. Die hoort natuurlijk ook thuis in een rijtje met favorieten. Niet alleen omdat ik heel tevreden ben met het fotoboek, maar ook omdat het mij terugbrengt naar onze bruiloft wat natuurlijk altijd een favoriet moment zal blijven!

Dat zwarte ding met potloden op de foto is een etui. Een hele handige etui! Ik had hem al eerder gekocht, maar deze maand pas echt gebruikt. Het is een van de betere uitvindingen van de de laatste paar jaar wat mij betreft. Je ziet heel gemakkelijk welke kleuren je hebt, maar ze kunnen niet op de grond vallen (doordat de kat ermee wilt spelen). Het is een beetje groot als je hem mee wilt nemen, maar dat is niet erg.

Blogs

Deze maand heb ik natuurlijk ook weer een aantal blogs van andere bloggers die favoriet zijn. Toevallig allemaal blogs die wat later in de maand gepubliceerd zijn.

  • Daisy deelde een recept voor een oreo milkshake. En laat ik nu dol zijn op oreo! Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker doen deze zomer. Ik zal mijn man er ook erg blij mee maken denk ik.
  • Kim is al een tijdje bezig met Project Life. Dat lijkt me leuk, maar ik weet niet al dat ik dat nooit kan bijhouden. Nu schreef ze een blog over een Project life app. Dat lijkt me heel handig! Ik koop nooit apps, maar voor deze ga ik denk ik een uitzondering maken.
  • Hoewel ik deze maand een mug cake vond die ik best lekker vind, spreekt het recept van de Nutella mug cake van Lekker en simpel mij heel erg aan! Het is iets meer werk dan de kant-en-klare mug cake, maar ook veel lekkerder verwacht ik!
  • Femke schreef een artikel dat je aan het denken zet. Namelijk over de blinde vlek die je voor jezelf hebt. En dan niet een blinde vlek die ervoor zorgt dat je niet ziet dat je geen mooi rokje aan hebt, maar een blinde vlek die er voor zorgt dat je niet ziet dat je genoeg kennis hebt om jezelf een autoriteit te noemen.

Op Sugarframe kwamen er natuurlijk ook weer genoeg blogs online deze maand. Tenminste, dat denk ik. Vinden jullie de frequentie van nieuwe blogs goed zo? De artikelen die jullie het leukst vonden zijn:

Ik vond het artikel met leuke spullen voor je bullet journal het leukst om te schrijven, omdat ik daardoor een goed argument had om op AliExpress en eBay rond te snuffelen haha!

Wat waren jouw favorieten deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Favorieten van mei”

  1. een paar gezellige (en lekker!) etentjes met vrienden, een heerlijk dagje doorgebracht met mijn lieve en ubergrappige schoonzus, een heerlijk fietstochtje met mijn lieve man, een fijne, ontspannen avond klankbeleving bij mijn yogajuf, een aantal ontmoetingen met oude en nieuwe vrienden en last but nog least ook nog een materiële: leuke kleding gekocht voor mezelf!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.