Meteen naar de inhoud

Favorieten van oktober

Eind oktober dus het is weer tijd voor een nieuw favorieten overzicht! Het was een fijne maand, dus het gevoel dat ik had deze maand is sowieso een favoriet! Maar ik heb ook nog andere favorieten die ik met jullie wil delen.

Producten

Een vriendin van mij had een doosje waarin ze veel verschillende medicijnen mee kon nemen. Ik had een klein dingetje dat telkens opsprong, maar omdat ik steeds meer medicijnen mee wilde nemen werkte dat niet meer. Ik bestelde er een op Aliexpress en ik ben fan! Ik kan alles meenemen, geen losse medicijnen meer. Echt een aanrader!

Vorig jaar waren er voor het eerst witte chocoladepepernoten te koop. Ideaal, want ik kocht altijd de gemixte zakken waar ik bijna alleen de witte uit at haha. Vorig jaar waren ze nog weinig verkrijgbaar en vaak uitverkocht. Dit jaar zijn ze wel overal te krijgen dus ik eet al de hele maand pepernoten. Heerlijk!

Via Twitter leerde ik Habitica kennen. Een soort combinatie tussen een to-do lijstje, gewoonteveranderaar en game. Je maakt lijstje van dingen die je moet doen en als je die afstreept krijg je punten waarmee je een level omhoog gaat. Je kunt huisdieren uitbroeden en op laten groeien en in een groep tegen monsters vechten. Het klinkt heel vaag, maar het is echt superleuk. Ik gebruik het nu een maand en ben gemotiveerd om aan mijn taken te werken. Werkt echt beter dan ieder ander lijstjes systeem dat ik ooit heb gehad.

Blogs

Er waren deze maand ook weer 3 bloggers die een leuke blog schreven!

  • Els schreef een blog over kerstspullen die je op Aliexpress kunt kopen. Je weet inmiddels wel dat ik fan ben, dus ik moest mij inhouden om niet meteen mijn winkelmandje vol te gooien haha.
  • Op Fotografille zag ik een leuke blog met grappige foto’s van dieren. Het zijn supermooie foto’s. Gewoon fotografiekwaliteit als het ware. Niet die dingen die je op Facebook ziet. Maar ze waren tegelijkertijd heel grappig!
  • Je kent vast Lisanne van Lisanneleeft wel. Het ging deze maand niet goed met haar. Toch kon ze een blog schrijven met lichtpuntjes die ze heeft als ze zich zo slecht voelt. Dat vind ik bijzonder en inspirerend om te lezen. Het helpt mij ook bij slechte dagen.

Welke blogs van mij favoriet waren bij jullie? Dat waren deze 3:

Wat waren jouw favorieten deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

2 reacties op “Favorieten van oktober”

  1. Wat lief dat je me noemt! AliExpress is zeer gevaarlijk :-). Ik wacht inmiddels weer op een aantal pakketjes :-). Dat je de witte pepernoten lekker vind, die blijven hier altijd liggen :-).

    1. Ik wacht ook nog op een aantal en op mijn winkelwagentje is ook al gevuld met wat producten.. gevaarlijke verslaving haha!
      En die zijn bij mij juist altijd het eerst op, echt heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.