Favorieten van september

September was een fijne maand! Lichamelijk veranderde er niet zoveel, maar ik voelde mij mentaal veel beter. Daardoor deed ik weer meer en kon ik ook van meer genieten. Er waren genoeg producten die in deze favorietenblog pasten, maar ik heb er 4 uitgekozen. Alleen de blogs waren dit keer iets moeilijker. Omdat ik het drukker had liep ik namelijk permanent achter met het lezen van andere blogs en heb ik dus minder gelezen dan normaal. Maar het is gelukt!

Producten

Ik had wel eens theebloemen gezien, maar ik wist niet beter dan dat die een paar euro per bloem kostten. Toen bedacht ik vorige maand opeens dat ik ze misschien ook in China kon bestellen. En dat klopte! Ik heb er 10 gekocht voor 3,50 euro. De eerste bloem is inmiddels geopend en hij was mooi!

Iets anders waar ik al lang over nadacht was een geïllustreerde uitgave van Harry Potter. Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen bij Marly op Instagram, maar ik bleef twijfelen. Hij was zo mooi, maar ik lees nooit meer gedrukte boeken. Uiteindelijk besloot ik toch om hem als cadeau voor mezelf te kopen en ik heb er geen spijt van!

Ik heb ook geen spijt van mijn nieuwste broek; een broek van fleecestof. Hij zit goddelijk! En het beste is dat ik hem voor 2 euro in de opruimbak bij de Gamma vond. Ik heb hem pas 2 weken, maar ik kan nu al niet meer zonder.

Iets wat geen product is maar wel een favoriet is onze dag in de Apenheul! Het was fijn en ik heb mooie foto’s kunnen maken.

Blogs

Zoals ik al zei had ik deze maand minder tijd om blogs van anderen te lezen, dus mijn lijstje met favorieten bleef vrij leeg. Maar gelukkig kwamen er de laatste week toch nog een aantal blogs bij die ik graag met jullie wil delen.

  • Vorig jaar las ik voor NaNoWriMo een aantal boeken over het schrijven van een boek. Leuk, maar veel daarvan ben ik alweer vergeten. Dit jaar wil ik weer proberen mee te doen met NaNo dus het is wel handig om die kennis weer even op te halen. Vivian vat in deze blog over het maken van een schrijfplan veel van die boeken samen. Heel fijn! En later heeft ze nog een paar blogs geschreven met tips voor het schrijven van een boek; handig!
  • De Postfabriek schreef een blog over Zwerfpost. Een project waarbij je voor vreemden een kaartje achter laat. Ik heb hier wel vaker iets over gehoord en het lijkt mij wel leuk om mee te doen. Het lijkt mij ook raar om ergens een kaart neer te leggen dus ik denk er nog even over na. Maar ik vond het wel leuk om over te lezen!
  • Northflix schrijft regelmatig blogs over de blogwereld. Voor mij vaak erg herkenbaar, maar met haar laatste blog sloeg ze wel echt de spijker op de kop. Ik kijk wel veel naar mijn statistieken omdat ik van cijfertjes houd, maar verder waren alle punten helemaal waar. Het zijn stuk voor stuk dingen die ik ook regelmatig niet snap of zelf niet zou doen.
  • De blog van Geertje is voor mij pijnlijk herkenbaar. Ik schreef zelf eerder al een blog over het feit dat ik niet trots kan zijn op mezelf (die kan je hier lezen). Geertje vind dit ook lastig, maar probeert het wel. Ze heeft ook een mooie lijst gemaakt met dingen waar ze trots op is. Inspirerend en ik hoop dat mij dat ooit ook gaat lukken!

Deze maand vonden jullie vooral de informatieve blogs die ik schrijf interessant. De blogs uit de top 3 stonden namelijk vol met tips of uitleg. Mijn blog over het accepteren van een psychosomatisch diagnose werd het meest gelezen. Hier heb ik ook veel reacties op gehad, dus dat is fijn! Ook de laatste Handleiding Chronisch zieken werd goed gelezen; uit je dip komen. De top 3 wordt afgesloten met de blog over social media en psychische problemen. Ik vond het best eng om de blog online te zetten, omdat ik bang was dat ik half Twitter over mij heen zou krijgen, maar gelukkig reageerde iedereen positief!

De blog die ik het leukst vond om te schrijven was die voor de wereld alfabetiseringsdag. Ik vond het een goed doel, maar ik vond het ook leuk om aan de slag te gaan met kalligrafie. Het koste veel tijd, maar het was leuk om te doen!

Wat waren jouw favorieten deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.