Ik ga stoppen met mijn webshop

Al een tijdje twijfel ik over de toekomst van mijn webshop. Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen. Het leek me geweldig om een webshop te hebben, dat heb ik geprobeerd, maar nu geeft het rust dat ik besloten heb om te stoppen.

Vorig jaar begon ik enthousiast met Snappy Store, maar al snel kwam ik erachter dat het heel lastig zou worden. Ik wilde heel veel, maar het ontbrak aan de middelen om dat ook allemaal te kunnen doen. Ik wilde meer producten, vaker een nieuw assortiment, dingen zelf ontwerpen. Naast mijn startinvestering was dat echter onmogelijk naast mijn Wajong. Bij veel bestellingen zou dat wel mogelijk worden, maar daarvoor moest ik aan de naamsbekendheid werken. Ook dat vraagt weer om investeringen.

Op zich heb ik vrede met het aantal bestellingen dat ik per maand heb. Maar ik voel een soort druk om het beter te doen, om meer te doen. Dus ik kon kiezen. Doorgaan, kijken of Snappy Store zou groeien en omgaan met de druk die ik voelde. De andere optie was stoppen. Mijn energie in iets anders steken, rust voelen. Daar heb ik uiteindelijk voor gekozen. Ik ben geen ondernemer. Het is beter om mij te richten op iets waar ik wel goed in ben. Wellicht dat ik in de toekomst nog wel zelf producten ga ontwerpen, maar dan pak ik het kleiner aan. Toch heb ik geen spijt dat ik begonnen ben met een webshop. Ik heb het in ieder geval geprobeerd.

Omdat ik nog wel allerlei leuke producten heb, houd ik nu een opheffingsuitverkoop. Met de code uitverkoop krijg je 40% korting op alle producten. Bestellen kan op snappystore.nl tot 31 maart en op=op!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Ik ga stoppen met mijn webshop”

  1. Ik vind het echt oprecht jammer dat je er mee stopt, maar ook wel begrijpelijk. Wie weet voel je je nog eens een keer goed genoeg om opnieuw een webshop te beginnen. Succes met de uitverkoop en natuurlijk met je herstel!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.