Meteen naar de inhoud

Help mij mijn blog verbeteren!

In 2015 heb ik een enquête gemaakt om te kijken wat jullie van mijn blog vinden en wat er beter kan. Omdat we inmiddels 1,5 jaar verder zijn en ik de nodige dingen heb veranderd ben ik weer benieuwd naar jullie mening! Wat is er leuk, wat minder leuk? Wat kan beter? Wat wil je meer terug zien op Sugarframe? Dat zijn punten waar ik vervolgens mee aan de slag kan om mijn blog verder te ontwikkelen en nog leuker te maken voor jullie!

Het is een korte enquête waar je mij heel erg mee helpt. Dus ik waardeer het erg als je de moeite neemt om de vragen te beantwoorden! Vul de enquête hieronder in, of klik op deze link.

De uitslag deel ik uiteraard ook met jullie!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

6 reacties op “Help mij mijn blog verbeteren!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.