Herinnering oproep gastbloggers

Deze week was ik druk, waardoor ik constant achter de feiten aan liep. Na lang twijfelen besloot ik mezelf gisteren wat rust te gunnen en te genieten van de zon in plaats van een nieuwe blog schrijven. Dus daarom wil ik vandaag even een herinnering plaatsen van de oproep voor gastbloggers die ik een tijd geleden deed.

Ik deel hier vaak mijn verhaal over chronisch ziek zijn en wil jullie die kans ook geven! De enige voorwaarde is dat je chronisch ziek bent, verder mag je je gastblog zelf invullen. Of je nou mentaal of lichamelijk ziek bent, nog maar net een diagnose hebt of al langer en of je leven er nou heel erg door wordt beïnvloed of maar een beetje. Het maakt niet uit, ik wil graag jouw verhaal! Dus lijkt het je leuk om te schrijven over jouw leven met een chronische ziekte? Neem dan contact met mij op!

Benieuwd hoe zo’n artikel er uit kan zien? Sabine en Kyra deelden eerder al hun verhaal. En ik schreef zelf ook al de nodige gastblogs over mijn leven met een conversiestoornis.

Wil je vandaag toch iets leven wat ik heb geschreven? Dan kan je een soort samenvatting van mijn leven met 4 chronische ziektes lezen op Montevie.nl!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Herinnering oproep gastbloggers”

  1. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd via het contactformulier. Mocht je het leuk vinden om me een plekje te geven, dan hoor ik graag van je! 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.