Ik ben jarig en ik geef een cadeaudoos weg!

Vandaag ben ik jarig, 29 ben ik geworden. Daar moet ik nog een beetje aan wennen hoor. Die 30 begint steeds dichterbij te komen en ik heb steeds meer het gevoel dat ik volwassener moet zijn dan ik nu ben haha. Maar het is maar een getal, dus het is eigenlijk ook wel allemaal prima.

Wie jarig is trakteert toch? Ik wil jullie best allemaal trakteren op taart, maar dat is niet zo handig. Omdat ik al lang met het idee loop om een winactie te doen met een volle cadeaudoos met allerlei leuke dingen erin, besloot ik om daar op te trakteren! Een stuk handiger dan taart! Helaas is er wel maar 1 doos, dus ik kan niet iedereen een traktatie geven.

De inhoud van de cadeaudoos is heel gevarieerd. Je ziet hierboven een kleine sneekpeak. Het zijn vooral veel creatieve spullen en dingen die ik leuk vind. Dit is een doos waar ik zelf helemaal blij van word als ik hem zou ontvangen. Dus lijk je beetje op mij? Dan vind jij de doos vast ook heel leuk!

Hoe je mee kunt doen om de cadeaudoos te ontvangen? Heel simpel. Laat hieronder een berichtje achter (met een geldig e-mailadres, anders kan ik je niet benaderen als je gewonnen hebt). Je maakt extra kans per social media account van mij wat je volgt. Vertel dus ook in je reactie waar jij mij volgt. Meedoen kan t/m 5 april.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

18 gedachten over “Ik ben jarig en ik geef een cadeaudoos weg!”

 1. Wat een leuk idee en een leuke doos!
  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een hele fijne dag en al het goeds voor het komende jaar.
  (ik volg je denk ik overal 😉 )
  Liefs!

  Beantwoorden
 2. Gefeliciteerd lieve Leonie! Ik hoop je begin deze zomer nou eens te ontmoeten, zeker nu ik ietsjes dichterbij ga wonen. Ik hoop dat je eengoede dag hebt met jouw vriend en anderen die je liefhebt. X Nine

  (Ik volg je op insta en fb, en doe graag mee met deze winactie)

  Beantwoorden
 3. Gefelicitaart! Ik volgde je al op youtube, instagram( yvonneoninsta) en ben geabonneerd op je blog. Ga je ook volgen via Facebook en Twitter heb ik niet.

  Beantwoorden
 4. Happy Belated B-day Girl! ️️️ Ahhh wat Ontzettend Lief Leonie! Van zo’n prachtig pakketje wordt je toch helemaal vrolijk, ik maak dolgraag een kansje om de creativiteit in mezelf weer een beetje aan te kunnen wakkeren! En ‘rustgevende patronen’ klinkt onwijs goed! Ik volg je op FB. O en ik zag jouw foto trouwens ook in de UWV Perspectief en je vlogs: Super Leuk!!! Liefs, Saskia

  Beantwoorden
 5. Gefeliciteerd! Ik ben dol op cadeautjes dus ik doe graag mee! Zelf vond ik 29 vervelender dan 30. De 30 gaf meer rust ofzo.

  Ik volgde je al op Twitter maar nu ook op FB en IG!

  Beantwoorden
 6. Van harte gefeliciteerd!! Ik hoop dat dit jaar een heel mooi jaar word voor je! Ik volg je op Twitter (@annlous) en Instagram (Anneloesvennik)

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.