Ik ben klaar met therapie dus ik ga weer bloggen!

Een half jaar geleden begon ik met een intensieve behandeling. Ik ging 3 dagen per week naar Zeist om daar een multidisciplinaire therapie te volgen voor mensen met psychosomatische klachten. Mijn blog kwam stil te liggen, omdat ik gewoonweg geen energie meer had als ik thuis was. Maar nu is mijn therapie klaar, dus ik kan weer gaan bloggen!

Ik heb het bloggen heel erg gemist, maar het ging gewoon niet. De eerste weken probeerde ik nog wel te bloggen, maar dat ging ten koste van mijn rust (die ik hard nodig had) en de kwaliteit van die blogs was ook vrij laag. Daarom is het hier zo stil geweest.

5 oktober heb ik mijn therapie afgerond (het gedeelte waarbij ik 3 dagen per week naar Zeist toe moet tenminste) dus ik heb nu weer meer tijd. Het was een zwaar half jaar, waardoor mijn energieniveau nog vrij laag is. Dus ik ga dan wel weer beginnen met bloggen, maar dat zal ik langzaam opbouwen. Sowieso moet ik weer even wennen aan het schrijven van een blog merk ik haha!

Aan het begin van mijn behandeling heb ik al een therapie update geschreven. Het idee was om dat om de paar weken te doen, maar zoals jullie gemerkt hebben is dat mislukt. Dus ik wil nu een update gaan schrijven over het hele traject. Ik wil uitleggen hoe de therapie eruit zag, maar vooral wat ik eraan gehad heb en wat de plannen voor de toekomst zijn. Zijn er nog dingen die jullie willen weten over mijn behandeling? Stel je vraag dan hieronder of stuur een email naar leonie@sugarframe.nl. Dan neem ik jouw vraag mee tijdens het schrijven van de blog.

Hoewel het bloggen nog een beetje wennen is heb ik wel veel inspiratie, dus ik hoop weer vaak een nieuwe blog te kunnen plaatsen. Tot snel!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “Ik ben klaar met therapie dus ik ga weer bloggen!”

  1. Welkom terug!

    En wat ik wil weten ( als je dat wil vertellen) wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd en merk je al verschil in je lijf of in bepaalde gedrags patronen?

    Beantwoorden
  2. Fijn dat je er weer bent! Zo te lezen heb je een pittig traject achter de rug. Ik zie uit naar nieuwe blogs, maar neem je tijd. Een goede balans is de sleutel naar herstel.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.