Meteen naar de inhoud

Ik schreef een gastblog over mijn conversiestoornis

  • door

Vandaag kwam er een gastblog van mij online op de blog van Simone. Zij heeft deze week een gezondheidsthema en zocht gastbloggers die over een gezondheidgerelateerd onderwerp wilden schrijven. Ik wist gelijk dat ik iets wilde schrijven. Maar wat? Uiteindelijk viel de keuze op de positieve kant van mijn conversiestoornis. Het is een heel vervelende ziekte, iets wat ik vaak genoeg heb uitgelegd. Maar ik vind dat ik nog te weinig heb verteld wat die ziekte mij gegeven heeft. Ik kan nu namelijk een leven leiden wat mij zonder die conversiestoornis waarschijnlijk niet gelukt was. Wil je lezen hoe mijn conversiestoornis mij mijn leven terug gaf?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.