Wie is de mol TAG

Door Northflix werd ik getagd om de Wie is de mol TAG in te vullen. Een TAG over, ja heel verrassend, Wie is de mol die door Fleur is bedacht. Omdat ik kijker vanaf het eerste uur ben kon ik deze tag niet aan mij voorbij laten gaan.

Blijf je thuis voor Wie is de Mol? 

Ik blijf niet thuis, maar ik probeer er wel rekening mee te houden. Als er iets op de planning staat wat een dag eerder of later kan gebeuren dan doe ik dat liever. Ik heb namelijk een hekel aan later terugkijken, omdat het voor die tijd onmogelijk is om social media te openen zonder spoilers te zien.

Hoe lang kijk je al naar de mol?

Al vanaf het eerste seizoen. Ik weet nog dat ik bij mijn oma logeerde en tijdens aflevering 2 zapten wij langs. We vonden het leuk en bleven kijken. Toen ik thuis kwam heb ik ook de rest van de afleveringen gekeken en sindsdien ben ik fan!

Wie is de beste mol aller tijden?

Ik vond Elise en George van de onbekende Nederlanders erg goed. Van de BNN’ers vind ik Dennis denk ik het beste.

Wat is de beste mollen-actie ooit?

Ook die hoort bij Dennis; geld weggooien op het cruiseschip. Maar ik vind bijna iedere actie waar geld bij wordt weggegooid goed en leuk om te zien.

Wie is je favoriete presentatie?

Ik vind Art het leuk doen. Karel vond ik ook heel leuk. En Pieter-Jan ook wel eigenlijk. Alleen Angela vond ik niet zo geweldig.

Welke opdracht is je bij gebleven?

Dat zijn 2 opdrachten. De eerste was tijdens een van de laatste afleveringen in het seizoen waarbij Yvon Jaspers de mol was. Ze moest mensen vinden met een bepaalde naam en kon die zogenaamd niet vinden. Dat was niet zo boeiend, maar ik vond het leuk om achteraf te zien hoe ze daarbij had gemold. Iedereen had die naam, ze heeft haar gezicht nat gemaakt met water en een paar meter gerend om buiten adem te vertellen hoe moeilijk de opdracht was.

De andere opdracht was met Jan Kooijman. Het was een lasergame-opdracht en hij probeerde zichzelf te beschermen door met een baal hooi te gaan rennen. Daar heb ik hard om moeten lachen. Ik moest er dit seizoen ook meteen aan denken toen Imanuelle en Sigrid met een prullenbak aan de haal gingen tijdens het lasergamen.

Welk land vond je de mooiste locatie?

Thailand en IJsland.

Wat is je favoriete mol-moment?

Ik denk het moment waarop Frederique de top van de berg bereikte. Niet zozeer dat ze de top haalde, maar wel dat ze weigerde op te geven, de darmkanker had verslagen en niemand nog bezig was met het spel. Extra bijzonder omdat ze tijdens de uitzending overleed en de kans dus aanwezig is dat de kanker toen al terug was. Heel mooi moment.

Hou je een molboekje bij of heb je aan andere strategie?

Dat heb ik 1 seizoen gedaan en daar ben ik toen snel weer mee gestopt. Inmiddels ben ik ook niet meer op zoek naar de mol. Ik kijk gewoon lekker en probeer niet alle verstopte hints te vinden. Ik vind het inmiddels wel best. Na 17 seizoenen is mijn fanatisme wat minder sterk aanwezig.

Zou je zelf mee willen doen?

Ja! Wel alleen als mol, want ik wil wel de finale halen en ik kan heel slecht tegen mijn verlies haha.

Wie gaat er morgen naar huis denk je?

Ik hoop Jeroen. Nu vind ik het een leuke man hoor, maar ik raak gewoon steeds in de war als ik hem hoor praten. Hij is voice-over dus iedere keer als hij iets zegt terwijl hij niet in beeld is, denk ik dat het de tekst is van een voice-over ipv een kandidaat. Heel irritant haha.

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

Ik hoop Imanuelle. Ze is lekker fanatiek en ik vind haar gewoon grappig!

Wie is de Mol 2017?

Ik was ervan overtuigd dat Diederik dat was. Daarnaast hield ik Sanne in mijn achterhoofd, omdat het volgens de man-vrouw theorie dit jaar weer een vrouw moet zijn. Maar na de vorige aflevering (en dan vooral met het jokers bieden) vind ik Jochem en Imanuelle opeens weer heel verdacht. Daar was Diederik dan weer niet zo verdacht, omdat hij zei dat de jokers hem 3500 euro waard waren en daarmee het gemiddelde flink omhoog gooide. Dus ik twijfel. Vooral omdat ik nu ook weer veel hints richting Jochem en Thomas lees…

Hoe lang kijk jij al Wie is de mol? En wie verdenk jij?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “Wie is de mol TAG”

 1. Leuk dat je hem in hebt gevuld. Jeroen is mijn Mol.
  Ik dacht vorige week al dat Imanuelle eruit zou vliegen.
  Zij en Jochem zijn zo bezig om zichzelf verdacht te maken, naar mijn idee.
  Net als jij heb ik geen boekjes e.d.. Ik wil gewoon lekker kijken.
  Tuurlijk wordt er wel over gepraat, maar ik ben geen bloedje fanatieke Molloot die overal hints ziet/zoekt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.