Korte mededeling

Jullie zijn gewend dat er op maandag, woensdag, vrijdag en zondag een blog online komt. Ik vind dat schema zelf fijn, omdat ik dan een houvast heb. Maar nu het wat minder goed met mij gaat merk ik dat het schema teveel van me vraagt.

photo-1453227588063-bb302b62f50b

Als je me op Twitter volgt of mijn Instagram Story kijkt heb je vast al gemerkt dat het niet zo goed gaat. Ik heb veel pijn en de laatste tijd ook weer regelmatig een paniekaanvaal. Ik merk dat ik behoefte heb aan rust. Aan een lege agenda en gewoon doen waar ik op dat moment zin in heb. Maar ik moet werken en lig veel in bed, dus naast mijn blog blijft er niet veel ruimte over. Het schrijven van een blog kost mij ook meer moeite, omdat ik mij niet goed kan concentreren dus dan blijft er nog minder tijd over. Dat levert weer stress op. Daarom heb ik besloten om voorlopig even niet meer te bloggen op maandag. Zo krijg ik hopelijk meer rust.

Op woensdag, vrijdag en zondag blijven de blogs gewoon online komen! Als ik mij weer beter voel ga ik ook weer gewoon op maandag bloggen.

liefs


Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

6 thoughts on “Korte mededeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.