Korte update

Ik heb nog niet zo lang geleden een update geschreven, maar er is alweer zoveel gebeurt dat ik besloten heb om jullie even een bliksemupdate te geven.

Gezondheid

Zoals je al hebt kunnen lezen in de achter de schermen heb ik een positieve reactie gekregen van de pijnpoli. De arts was heel aardig en snapte waarom ik naar de pijnpoli was gestuurd. We wachten even met medicijnen, omdat een groot deel van de pijnstillers al afvallen. Ik krijg wel volgende week een TENS. Dat is een neurostimulatieapparaat die ook goed tegen pijn kan helpen. Die kan ik ook gewoon veilig gebruiken naast mijn andere medicijnen en klachten, dus dan eerst dat maar proberen!

In een eerdere achter de schermen vertelde ik over een behandeling voor mijn PTSS bij Psytrec. Ze zijn hierin gespecialiseerd, maar toch kan ik daar niet terecht. Het soort trauma en de comorbiditeit maken het te ingewikkeld. Daarom heb ik samen met mijn behandelaar verder gezocht naar opties. De enige optie die wij nog konden bedenken was Altrecht. Inderdaad, de instelling waar ik 1,5 jaar geleden mijn conversiebehandeling volgde. Ik weet niet of ik weer op dezelfde afdeling kom of ergens anders, maar ik hoop dat zij mij kunnen helpen. Anders houd het op namelijk. Door al deze onzekerheid en de aanhoudende klachten ben ik de laatste tijd ook wat minder vrolijk, prikkelbaar en voel ik me gewoon nogal instabiel. Dus daar merken jullie misschien ook wel iets van.

Eigen bedrijf

Ik ben sinds vorige week ondernemer! Of tenminste, ik sta ingeschreven bij de KvK. Verder ben ik nu nog veel aan het uitzoeken en voorbereiden, maar de eerste stap is gezet! Ik wilde mij eigenlijk inschrijven met een webwinkel, als spreker en met mijn blog. Omdat de laatste 2 niet meteen veel geld op zouden leveren werd mij aangeraden om voorlopig alleen de webwinkel in te schrijven. De rest kan later altijd nog als er wel veel inkomsten uit voort komen. Dus voorlopig richt ik mij ook op het opzetten van de webwinkel; de rest komt later. De domeinnaam ligt al 5 jaar vast, maar het is nu tijd om de webshop ook echt te gaan ontwikkelen. Het logo is al af (wat vinden jullie ervan?) maar verder heb ik nog niets. Dus ik ga de komende weken keihard werken om mijn droom te realiseren.

Blog

De pijn vreet nog steeds energie en als ik wel kan starten met een behandeling bij Altrecht gaat daar ook veel energie en tijd in zitten. Daarnaast werk ik nog 16 uur in de week en wil ik nu veel tijd gaan besteden aan het opzetten van Snappy Store. Dit zal de komende tijd waarschijnlijk ook terug te zien zijn op mijn blog. Ik heb nu de gewoonte om op maandag, woensdag, vrijdag en zondag een blog te publiceren. Zoals je misschien gemerkt hebt is dat er maandag niet van gekomen. Dat zal vaker gaan gebeuren. Ik probeer gewoon 4x per week een blog te plaatsen, maar soms zal de maandag wegvallen. Ik vraag nu veel mijn lijf in een periode waarin het eigenlijk niet zoveel kan hebben. En daardoor zal het soms helaas beter zijn om ervoor te kiezen om in bed te gaan liggen ipv nog een 4e blog te gaan schrijven.

Dan weten jullie in ieder geval weer wat er nu zoal speelt in mijn leven en waarom er misschien soms op maandag geen blog online komt of ik later reageer op e-mails.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

17 gedachten over “Korte update”

 1. Wat rot voor je dat je je zo slecht voelt zeg. Gelukkig komt Snappy Store eraan en kan je daar heel veel blije energie uit krijgen. Onwijs leuk logo én naam! Ben heel erg benieuwd!

  Beantwoorden
 2. Ik vind de naam van je webshop zo gaaf! En het logo is echt te cute. Ik ben erg benieuwd wat je straks allemaal in je shop hebt.
  Hopelijk gaat de TENS wat voor je doen, dat zou fijn zijn!

  Beantwoorden
 3. Ik hoop echt dat ze je kunnen gaan helpen en je straks je weer beter voelt en meer energie hebt. De webshop is in ieder geval een mooi vooruitzicht

  Beantwoorden
 4. Sterkte!
  Mijn dochter zit momenteel ook in Altrecht en heeft het er best naar haar zin, maar ik kan me voorstellen dat het niet goed voelt om terug te gaan. Je wilt verder, tenslotte.

  Beantwoorden
 5. Gefeliciteerd met je inschrijving bij de KvK ben heel benieuwd naar je webshop! Hopelijk heb je ook wat gehad aan de vakdagen 🙂

  Beantwoorden
  • Dankjewel! En ik heb er zeker iets aan gehad. Ik was er eigenlijk voor mijn werk (online marketing), maar het kwam natuurlijk wel goed uit dat ik ook meteen informatie voor mijn webshop kon opdoen

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.