Leuke adventskalenders

De adventsperiode gaat volgende week van start. Dit betekent dat je vanaf volgende week ook kunt beginnen met het openen van de adventskalenders. Je hebt er heel veel waar goedkope vieze chocolaatjes inzitten. Maar er zijn ook leuke adventskalenders. Ik heb er een paar op een rij gezet.

Rituals

Ik vind Rituals een heel fijn merk, met veel lekkere producten. Zij hebben een adventskalender met 24 van die producten. De kalender kost €59,50. Vrij prijzig dus. Maar de waarde van de producten ligt op €115. Als je twijfelt of je de producten het geld waard vindt, kan je op de website zien welke producten er in de kalender zitten.

Je kunt de Rituals adventskalender hier bestellen.

Lucardi

Ook Lucardi heeft dit jaar een adventskalender gemaakt. Deze heb ik eerdere jaren nog niet voorbij zien komen. Lucardi is een sieradenmerk, dus er zitten natuurlijk ook sieraden in de adventskalender. In de kalender vind je een ketting en een armband met 22 bedels in kerst/winterstijl. Voor de kalender betaal je €19,99.

Je kunt de Lucardi adventskalender hier bestellen.

HEMA

Vul je liever zelf een adventskalender met kleine cadeautjes of snoep? Dan kan je deze kalender van de HEMA kopen. Hij kost maar €3, dus afhankelijk van wat je er in stopt, is hij heel goedkoop. Deze hervulbare kalender kan je wel maar 1 jaar gebruiken, omdat de deurtjes daarna niet goed meer dicht kunnen.

Je kunt de HEMA adventskalender hier bestellen.

Lego

Ik heb vroeger niet met LEGO gespeeld en dat vind ik jammer. Want ik vind het nu als volwassene heel leuk. Dus ik vond dat deze LEGO adventskalender ook bij dit overzicht moest. Er zitten 24 dingen in. Het zijn niet alleen poppetjes, maar ook gebouwen, voortuigen en kerstspullen. Je betaalt 25 euro voor de adventskalender. LEGO heeft naast deze adventskalender ook nog een Star Wars versie (€34,99) en LEGO Friends versie (€19,99).

Je kunt de LEGO adventskalender hier bestellen.
Je kunt de LEGO Star Wars adventskalender hier bestellen.
Je kunt de LEGO Friends adventskalender hier bestellen.

The Body Shop

Net als Rituals is The Body Shop ook een fijn merk. Zij hebben niet 1, maar zelfs 3 adventskalenders gemaakt. Dit is de goedkoopste, daar betaal je €55 voor. Je kunt ook een adventskaleder kopen van €85 of €99. Op de website kan je zien wat er in de kalender zit, zodat je kunt kiezen welke adventskalender je het meest  aanspreekt.

Je kunt de adventskalenders van The Body Shop hier bestellen.

Bol.com

Sprak de adventskalender van de HEMA je aan omdat je die zelf kunt vullen? Dan vind je deze adventskalender misschien ook wel leuk. Hij is duurder (€34,95), maar het voordeel van deze kalender is dat je hem meerdere jaren kunt gebruiken. Ook zijn de vakjes volgens mij groter, waardoor je er iets meer of grotere dingen in kunt doen.

Je kunt deze hervulbare adventskalender hier bestellen.

Asos

Bij Asos kan je ook een adventskalender kopen met beautyproducten. Deze heeft maar 12 dagen ipv 24 of 25 dagen, maar is ook een stuk goedkoper dan de kalenders van Rituals of The Body Shop. Je betaalt voor deze adventskalender namelijk maar €14,85. Op de website staat een foto van de producten die in de kalender zitten.

Je kunt de Asos adventskalender hier bestellen.


Ik wil heel graag de adventskalender van Rituals, maar die is wel vrij prijzig. Dus misschien bestel ik de kalender van Asos. Want die vind ik er ook heel leuk uitzien!

Welke adventskalender vind jij het leukste?

Dit artikel bevat affiliatelinksVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “Leuke adventskalenders”

  1. ik vind die van Bol.com wel heel leuk! maar inderdaad: nogal prijzig. ik houd het toch maar weer bij mijn huisje denk ik… nadeel van een adventskalender die je zelf kunt vullen is, dat je dan al weet wat erin zit

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.