Leuke dingen #1

Misschien is je al opgevallen dat er in december geen favorietenblog online is gekomen. Dat gaat ook niet meer gebeuren. Ik vond het idee leuk, maar het concept was niet flexibel genoeg. Ik voelde mij iedere maand verplicht om minstens 3 blogs van anderen te zoeken en tussendoor kon ik geen favoriete producten laten zien. Daarom introduceer ik nu; Leuke dingen! Simpele naam en veel spannender is het ook niet. Ik deel allerlei leuke dingen (producten, blogs, momenten, alles) en dat doe ik wanneer ik het wil. Niet standaard aan het eind van de maand, gewoon op het moment dat ik weer een paar leuke dingen heb.

Het eerste leuke ding is extra leuk omdat ik hem heb gekregen en het een complete verrassing was; de bamboo spark! Op het werk hadden we een aantal bamboo sparks liggen om eventueel te verkopen. Maar mijn werkgever besloot om die aan zijn medewerkers te geven als kerstcadeau! Het is een blok waarbij de pen je aantekeningen digitaliseert. Dus je schrijft iets en kan het vervolgens opslaan als PDF op je telefoon. Ideaal! Ik wil het gaan gebruiken voor handletteren, want dit werkt prettiger dan inscannen lijkt mij.

Naast het kerstcadeau op mijn werk had ik ook cadeautjes gekregen tijdens eerste kerstdag met mijn schoonouders. Ik kreeg daar o.a. een boekenbon dus ik besloot nog een kerstcadeautje voor mezelf te kopen! De Harry Potter boeken worden weer opnieuw uitgegeven, met hele mooi illustraties van Jim Kay. Deel 1 had ik al en inmiddels bleek deel 2 ook al uit te zien. Ik koop en lees geen papieren boeken meer, maar deze zijn zo mooi dat ik er graag een uitzondering voor maak. Op vrijwel iedere pagina staat een illustratie waardoor het verhaal nog meer tot leven komt.

Bij Lisanneleeft zag ik dat ze kleine accordeonmapjes had gekocht bij Flying Tigers. Die leken mij zo handig dat ik zelf overwoog om er speciaal voor naar een andere stad te gaan. Tot ik ze deze week ook bij de Action zag liggen. De afmetingen zijn anders (26×12,5 cm), maar ze zijn nog steeds gemakkelijker dan mijn A4 accordeonmappen. Ik weet nog niet precies wat ik er in wil doen, maar voor 99 cent kon ik ze niet laten liggen.

Dit artikel bevat affiliatelinksVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

10 gedachten over “Leuke dingen #1”

  1. Ik word helemaal blij als ik je eerste alinea lees. Zo lekker om te zien als iemand goed voor zichzelf kiest en doet wat goed voelt ipv zichzelf een verplichting opleggen! Het hoeft ook allemaal niet heel veel meer dan simpel te zijn, ook al klinkt het dan niet heel spannend. Wat een gaaf ding is die bamboo spark zeg! Als je leuk kan handletteren dan is dat inderdaad een fijne accessoire!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.