Leuke spullen voor je bullet journal

Vorig jaar begon ik met mijn bullet journal en ik ben niet meer gestopt. Ik ben groot fan en ben deze maand zelfs met een nieuwe opzet begonnen. Naast pennen en een notitieboekje kan je nog veel meer dingen gebruiken in je bullet journal. En vandaag ga ik een aantal van die spullen aan jullie laten zien. Dus ben je fan van bullet journals of stationary? Lees dan snel verder! Mag je van jezelf geen geld meer uitgeven? Dan kan je misschien beter stoppen met lezen…

Bron afbeeldingen: Hema en Bol.com

Notitieboekje

Laten we beginnen met het notitieboekje. Ik had zelf eerst een A4 boek van de wibra, maar die vond ik te groot om op mijn bureau te leggen. Daarnaast waren veel mensen enthousiast over papier met ruitjes. Dus ik kocht bij de Hema 3 schriften met 5 mm ruitjes. Die kan je zelf versieren (bijvoorbeeld met washitape), is lekker klein en goedkoop. Als je liever een echt boekje hebt kan ik deze van de Hema aanraden. Ze hebben lijntjes, maar de rug is erg fijn waardoor je het boekje helemaal open kunt klappen. Vooral fijn voor linkshandigen zoals ik. De “echte” bullet journalers (dat is vast geen woord) gebruiken notitieboekjes met puntjes ipv lijntjes of hokjes, zoals deze van Moleskine. Lijkt me handig, maar ik vind het te duur voor een notitieboekje.


Bron afbeeldingen: Hema en Bol.com

Pennen

Je hebt ook iets nodig om mee te schrijven in je bullet journal. Nu kan dat natuurlijk met een gewone saaie pen, maar het is veel leuker om kleurtjes te gebruiken! Ik gebruik normale pennen voor de taken en gekleurde fineliners voor versiering. Ik gebruik ook markeerstiften om een afgeronde taak door te strepen. Vorige week kocht ik ook gekleurde pennen van Papermate bij de Action en die zijn ook fijn om mee te schrijven! (De link is van bol.com, maar bij de Action zijn ze maar een euro).

Bron afbeeldingen: eBay en AliExpress

Stickers

Er zijn 2 soorten stickers. Leuke stickers als versiering en praktische stickers. Qua versierstickers kan je eigenlijk overal wel slagen. Ik vind dat ze vooral bij de Zeeman leuke stickers hebben. Wil je iets anders dan anders? Kijk dan eens bij AliExpress of eBay. Er zijn ook nuttige stickers te krijgen. Die heb je in Nederland alleen in gespecialiseerde winkels, maar gelukkig kan je die ook gemakkelijk in China bestellen. Zo zijn er stickers om bij te houden of je genoeg water drinkt, stickers om aan te geven wanneer een rekening betaald moet worden en stickers waarmee je kunt aangeven welk weer het is/wordt/was. Er zijn ook handige stickers met een overzicht van de maand die je als een soort bladwijzer kunt gebruiken.

Bron afbeeldingen: AliExpress en Hema

Stempels

Naast stickers kun je ook stempels gebruiken ter versiering. Zo kan je deze alfabetstempels gebruiken of deze motiverende teksten (en nee, het maakt niet uit dat ze voor kinderen zijn, voor volwassenen is aanmoediging ook goed!). Deze vlaggetjes zijn ook heel leuk als versiering!

Natuurlijk kan je ook washi tape gebruiken in je bullet journal. Dat doe ik zelf ook. Ik heb alleen geen voorbeelden daarvan opgezocht, omdat ik al meer washi tape heb dan goed voor me is. Maar ga eens naar de Action, dan heb je binnen een paar minuten net zo’n verzameling washi tape als ik.

Wat gebruik jij allemaal voor je bullet journal?

Dit artikel bevat afiliatlinksVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Leuke spullen voor je bullet journal”

 1. Ik heb voor ik ga slapen ff rust nodig… de dag doornemen. Met Bullet Jornal lukt dit op een creatieve leuke manier, t geeft rust en je gevoel komt terug in de letter stijl…

  Beantwoorden
 2. Hi ik ga vrijdag maar de HEMA om een boekje te kopen. Een bruine met een roze elastiek. En dan plak ik er dingen op van my bullet journal en stickers en ik ga ook de pennen er bij kopen. Ik neem hem dan lekker mee naar school en hoef niks meer op losse blaadjes te schrijven. Ik ben wel van plan om er niks uit te scheuren (aan gezien ik dat heel vaak die is dat zonde voor mijn journal) ik hoop dat het ook voor MIJ wat is ik denk 99% van wel en ik hoop die laatste 1% ook❤

  Beantwoorden
  • Ik weet dat Mus creatief sinds kort een stickerboek heeft. Ik heb hem zelf nog niet, maar er zitten als het goed is stickers in waar je bijvoorbeeld je wateriname mee kunt bijhouden en de dagen van de week en maand en nog veel meer. Misschien is dat iets?

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.