Liebster Award nominatie

liebster award

Hoe leuk is dit? Ik ben genomineerd voor de Liebster Award! De Liebster Award komt uit Duitsland. Bloggers geven het aan andere bloggers. De Liebster Award is speciaal voor kleine blogs. Het idee is om deze kleine blogs beter te leren kennen. Daarom krijgt iedere genomineerde 11 vragen om te beantwoorden. Na het beantwoorden van de vragen geef je de award door aan 11 andere kleine bloggers voor wie je 11 nieuwe vragen bedenkt.

Ik ben genomineerd door de dames van Madebyliesendeb.nl. Deze creatieve dames bloggen over recepten, DIY en decoreren. Zij hebben mij 11 vragen gegeven.  Ik vond het leuk om ze te beantwoorden. Over sommige vragen moest ik wel even na denken!

1. Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?
Ik heb het altijd leuk gevonden om te schrijven. In het verleden heb ik wel eens geprobeerd om een blog bij te houden, maar na een paar maanden stopte ik altijd met het regelmatig posten. Ik las nog wel veel blogs en door mijn ziekte zat ik veel thuis. Het leek mij leuk om iets te doen met mijn tijd. Ik wilde graag haakpatronen en bakrecepten delen. Daarom besloot ik om toch weer een blog te beginnen. Maar nu wel iets professioneler en met het idee om te blijven bloggen. Dat is redelijk gelukt aangezien ik al weer 1,5 jaar blog op Sugarframe!

2. Wat vind je het leukste aan je eigen blog (onderwerp, layout, etc)?
Ik vind het leuk dat ik de ruimte heb om te schrijven over dingen die ik leuk vind. Daarnaast vind ik mijn google analytics plugin leuk, omdat het motiverend werkt om te zien dat er steeds meer mensen mijn blog lezen!

3. Waar ging de raarste blog die je ooit bent tegen gekomen over?
Ik zou het echt niet weten. Ik ben wel vaak blogs tegen gekomen die ik niet interessant vind, maar iedereen heeft zijn eigen interesse, dus dat vind ik geen rare blogs.

4. Wat eet je het liefst?
Brood vind ik echt heel lekker. Er zijn veel verschillende soorten brood waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ik kan er ook niet goed tegen om langere tijd geen brood te eten. Het klinkt misschien saai, maar ik kan echt genieten van gewoon bruin brood, hoewel pretzels, croissants en italiaanse bollen ook erg lekker zijn!

5. Welke kleur zou absoluut niet op een blog moeten thuishoren volgens jou?
Verschillende neonkleuren bij elkaar. Dat doet pijn aan je ogen en maakt de tekst niet beter leesbaar.

6. Je favoriete nummer op dit moment?
Ik heb niet zoveel met muziek eigenlijk. Ik luister het weinig en ik houd nieuwe hits ook slecht bij. Een echte favoriet heb ik dus niet. Maar Happy van Pharrell Williams vind ik wel heel erg leuk. Als ik die hoor kan ik niet stil blijven zitten!

7. Wat is je toekomstplan mbt je blog?
Ik wil sowieso verder groeien wat betreft aantal lezers, maar ik zou ook graag met bedrijven gaan samenwerken voor bijvoorbeeld het reviewen van producten.

8. Wat is je favoriete Ben en Jerry’s smaak?
Chuncky Monkey!

9. Wanneer ben je begonnen met bloggen?
Op Sugarframe ben ik op 13 november 2013 begonnen. Bijna 1,5 jaar dus!

10. Hoeveel tijd besteed je per week aan je eigen blog en hoeveel aan t lezen van andere blogs?
Ik lees iedere dag meerdere blogs en ook als ik geen eigen blog schrijf kijk ik wel even op mijn website. Ik denk dat ik per week toch al snel op 10 tot 15 uur uitkom.

11. Wat raadt je iedere blogger aan?
Om te genieten van het bloggen. Leg jezelf niet teveel druk op. Je hoeft geen miljoen volgers te hebben en je hoeft ook niet iedere dag een artikel te plaatsen. Je bent begonnen met bloggen omdat je het leuk vind. Zorg dat je het leuk blijft vinden!
En dan is het nu tijd voor de blogs die ik nomineer voor de Liebster Award!

Er zijn twee blogs die ik wil uitlichten. Ik begin met Emily van Emilylotus. Zij is ook chronisch ziek en blogt hierover. Deborah van Hetvaltwelmaarnietmee heeft ook een conversiestoornis. Zij is daar voor in behandeling geweest en staat heel positief in het leven!

En dan de rest van mijn nominaties:
Tessa van Zoetenverleidelijk
Tessa van PaTESSerie
Ellen van Notesandsnapes
Rachel van Oceandust
Florence van Lifeasflorence
Wendy van Lifewith-Wendy
Iris van Iederedagkoningsdag
Celeste van Acupofmedicine
Patricia van Patricianeemtjemee

Voor deze 11 blogs heb ik 11 vragen bedacht. Jullie mogen de vragen beantwoorden en vervolgens zelf ook weer 11 blogs nomineren!

1. Wat wil je bereiken met jouw blog?
2. Wat maakt jouw blog anders dan andere blogs?
3. Wat vindt jouw omgeving van jouw blog?
4. Wat wil je nog veranderen aan jouw blog?
5. Lees je veel blogs van anderen?
6. Welke social media gebruik je bij jouw blog?
7. Heb je tips voor andere bloggers?
8. Zou je willen bloggen als fulltime baan?
9. Wat wilde je vroeger worden? En is dat gelukt?
10. Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben?
11. Wie is jouw voorbeeld?

Succes met het beantwoorden  van de vragen!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

3 gedachten over “Liebster Award nominatie”

  1. Wat leuk dat je mij genomineerd hebt! Ik ga deze week de vragen invullen en dan publiceer ik het artikel.

    Ps. Je bloglovin widget in de zijbalk doet het niet 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.