Meteen naar de inhoud

Meer lifestyle, minder hobby

  • door

Ik merk al een tijdje dat ik mijzelf beperk met mijn huidige blogschema. Deze week werd dat extra duidelijk. Tijd voor een nieuw plan dus!

Op maandag plaatste ik een blog over haken, bakken of fotografie en op vrijdag een persoonlijk artikel. Ik heb nu vooral veel moeite met het maken van de artikelen op de maandag. Ik ben veel minder met mijn hobby’s bezig, omdat het met mijn gezondheid wat minder goed gaat. Daarnaast wil ik graag vaker over persoonlijke onderwerpen bloggen.

Ik vind het ook niet fijn dat ik maandag alleen over hobby’s kan bloggen en op vrijdag alleen over persoonlijke dingen. Zo was het plan om vandaag een blog online te zetten met een verslag van Bali. Maar na de vakantie was ik zo uitgeput dat ik nog niet eens de tijd heb gehad om alle foto’s te bekijken, laat staan om er een verslag bij te schrijven. Dat zou betekenen dat ik volgende week vrijdag dan pas een verslag online zou mogen zetten. Jammer, want ik doe het liever maandag omdat het anders zo lang duurt.

Omdat ik de baas ben hier heb ik besloten om de planning te veranderen. Ik blog nog steeds op maandag en vrijdag en op woensdag blijft de Wednesday Wisdom online komen. Verder ligt alles open. Ik mag op maandag iets persoonlijks schrijven en op vrijdag over een hobby. Ik schrijf waar ik zin in heb. Dat houd in dat je minder over mijn hobby’s zult lezen en meer over lifestyle.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.