Meteen naar de inhoud

Mijn beste blogs van 2016

In 2016 verschenen er 208 blogs op Sugarframe. Best veel al zeg ik het zelf! Over het algemeen werden mijn blogs meer gelezen dan in 2015, maar er waren een aantal uitschieters. Zowel op aantal keer gelezen als op aantal reacties zijn er een paar blogs die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Nu kan ik natuurlijk ook kijken naar hoe lang een blog gelezen is, hoe vaak hij gedeeld is of hoe vaak ik per mail een reactie heb ontvangen. Maar om het niet te ingewikkeld te maken beperk ik me tot meest gelezen en meeste reacties.

Top 10 best gelezen blogs

Top 10 blogs met de meeste reacties

Om het jaar goed af te sluiten mogen jullie je blog nog een keer spammen. Laat in de reacties weten wat jouw beste blog van 2016 is.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

10 reacties op “Mijn beste blogs van 2016”

    1. Die blog is voor mij ook heel herkenbaar! (voor iedereen met EDS denk ik). Mijn naam wordt ook vaak afgekort naar Leo, want ik zelf dan maar weer uitleg als Lomp En Onbenullig 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.