Mijn verlanglijstje

Over minder dan een maand is het weer zover; mijn verjaardag. En ieder jaar wordt mij weer gevraagd of ik een lijstje heb. Ik heb een aantal dingen op mijn verlanglijstje bij bol.com staan, maar verder zit het vooral in mijn hoofd. Mijn moeder vroeg er laatst weer naar en daarom leek het mij leuk om alles op een rijtje te zetten en ook met jullie te delen. Wie weet kunnen jullie er ook wat inspiratie uithalen!

Het is je vast niet ontgaan dat ik het leuk vind om te handletteren. Ik heb inmiddels al de nodige pennen en boeken, maar toch staat er nog iets op mijn verlanglijstje. Het boek van Hemelsblauw lijkt mij zo mooi en handig, dat ik die gewoon moet hebben in mijn handlettercollectie.

Ik vind het heerlijk om te puzzelen en ik vind de minions leuk. Daarom is deze puzzel perfect voor mij! Hoewel hij denk ik wel onwijs moeilijk is. Het lijkt mij een uitdaging om het toch te proberen.

Deze lamp staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Je zet hem bovenop je camera, zodat je altijd goed licht hebt. Vooral handig bij macrofotografie. Ik denk dat deze lamp ook ideaal is om foto’s te maken als het al begint te schemeren, of om schaduwen te voorkomen.

Jullie weten misschien wel dat ik een bullet journal heb. Ik ben ooit in schriftjes met hokjes begonnen en heb nu een gewone agenda, omdat dat veel tijd scheelt. Toch merk ik nu dat ik het mis om mijn eigen indeling te maken of dingen toe te voegen. Dus ik wil weer een eigen bullet journal maken. En wil in een Leuchtturm 1917 notitieboek met een dotted grid. Ze zijn duur, maar als het goed is werken ze heel fijn. En ze zijn in zoveel leuke kleuren te krijgen dat ik niet kan kiezen. Ik denk dat ik uiteindelijk voor de berry, emerald of royal blue ga.

Op dit moment maak ik alleen foto’s als het licht genoeg is. En zelfs dan merk ik dat ik soms niet genoeg licht heb. Dus ik wil graag een continue lichtset hebben. Handig voor mijn blog, maar vrijwel onmisbaar voor mijn webshop, omdat ik daar veel productfoto’s voor moet maken.

Vorig jaar kreeg ik een persbericht over dit boek. Mijn interesse was gelijk gewekt en het lijkt me nu nog steeds een mooi boek. Het staat dan ook al een jaar op mijn verlanglijstje. Misschien wordt het tijd om het mezelf maar eens cadeau te geven…

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Deze blog bevat affiliatelinksVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Mijn verlanglijstje”

 1. Mooi lijstje! Een studiolamp kan ik ook wel gebruiken. Alleen kunnen fotograferen bij voldoende daglicht waarbij je dan ook nog eens direct zonlicht moet vermijden, is inderdaad niet alles!

  Beantwoorden
 2. Ik heb mezelf vorig jaar een ministudio cadeau gedaan. Vind ik ideaal. Als jij voor je webshop kleinere dingen moet fotograferen, is dat misschien handiger dan die grote studiolampen.

  Beantwoorden
  • Ik heb ook een ministudio, maar ik vind het niet zo geweldig werken. Ik moet ook eerlijk zeggen dat hij al bijna een jaar staat te verstoffen. Ik zal ook dingen moeten fotograferen die er niet goed inpassen, maar als ik nog geen lamp heb en iets kleins moet fotograferen kan ik hem wel weer een keer uit het stof trekken

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.