Meteen naar de inhoud

My life in 20 questions TAG

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een TAG invulde. Daarom vond ik het tijd om te zoeken naar een leuke TAG. Ik kwam uit op de ‘My life in 20 questions TAG’. 20 vragen die over mijn leven gaan. Niet heel diepgaand, maar wel leuk om te beantwoorden!

Favorite color
kobalt blauw

Favorite number
5, 10, 15, 20, 25, etc.

Dream career
Het lijkt mij heel gaaf om als ervaringsdeskundige te kunnen werken in de zorg en om presentaties te mogen geven.

Where do you see yourself living when you’re on your own?
Ik woon nu al op mezelf, maar ik ga vast nog een keer verhuizen. Ik woon prima in Dronten, maar een andere plaats zou ik ook goed vinden. Zolang het maar een plek is waar ik een tuin heb, de auto kan parkeren en niet teveel overlast heb. Ook het liefst een huis met meerdere slaapkamers en een zolder. Het mag een rijtjeshuis zijn, maar ook een vrijstaande boerderij. Het mag modern zijn of 200 jaar oud zijn. Het huis moet goed voelen en daar heb ik een geen complete wensenlijst voor nodig.

Favorite way to travel
Met de auto.

What do you do in your free time?
Series kijken en (minder vaak dan ik zou willen) creatief bezig zijn. Fotograferen vind ik ook leuk, maar daar ben ik nu al een tijd niet meer aan toegekomen.

Favorite clothing stores
Ik heb geen favoriet. Ik koop bij veel verschillende winkels en er zijn geen winkels waar ik altijd slaag.

Who would you like to see in concert?
Ik heb niet zoveel met concerten eigenlijk. Het lijkt me wel heel gaaf om een keer bij zo’n uitvoering te zijn van een Disneyfilm met een live concert.

Favorite tea blend?
Er zijn veel lekkere theesmaken, maar ik denk dat white angel toch wel mijn absolute favoriet is!

Do you collect anything?
Niet echt. Ik heb een paar oude camera’s staan, maar dat is te weinig voor een verzameling en ik heb er verder ook geen verstand van. Ik koop de camera’s die ik er leuk uit vind zien en die goedkoop zijn.

I can’t sleep without?
Een dekbed. Zelfs tijdens een hittegolf moet ik onder een dekbed liggen, anders kan ik gewoon niet slapen. Een laken is te licht en dan lig ik niet lekker.

If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
Een huisje kopen, op vakantie gaan en de rest op een spaarrekening zetten.

Favorite make-up brand?
Met make-up ben ik niet zo merkvast, maar als ik moet kiezen vind ik Max Factor denk ik het prettigst.

Favorite treat to eat?
Witte chocolade met stukjes kokos en gepofte rijst van de Aldi en peper&zout chips van Kettle.

What is your favorite season?
De lente.

Do you sleep with your doors open or closed?
Maakt mij niet zoveel uit. In mijn huis is er geen deur bij de bovenverdieping, dus daar hoef ik er nooit over na te denken. Als ik bij mijn vriend slaap wisselt het heel erg. De deur van de kledingkast daarentegen moet wel dicht zijn. Ik kan niet lekker slapen als die open is.

Why did you start blogging?
Ik zat thuis, kon niet werken, verveelde mij en wilde iets nuttigs doen met de kennis van mijn studie. Daarom besloot ik te bloggen. Hiermee had ik iets te doen, deed ik het niet iets alleen voor mezelf (ik hoopte op lezers in ieder geval) en kon ik iets van mijn kennis gebruiken op het gebied van schrijven en hoe een website eruit moet zien.

Do you have any magazine subscriptions?
Nee. Ik heb soms een proefabonnement op een tijdschrift, maar na een paar nummers ben ik er vaak wel weer klaar mee. Ik koop eigenlijk ook nooit een los tijdschrift.

What were you doing at 12AM last night?
Slapen.

Favorite perfume
Lady miljonair.

Maakt het jou uit of je met de deur open of dicht slaapt?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

4 reacties op “My life in 20 questions TAG”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.