Meteen naar de inhoud

Ik neem even een break

Er is dit jaar ontzettend veel gebeurd. Het gaat naar omstandigheden best goed met mij, maar ik merk dat ik weer in oude valkuilen trap; teveel willen en te weinig rust nemen. En die rust heb ik juist nodig door alles wat er gebeurd is. Ik ben gewoon op en heb geen enkele reserves meer. Ik kom al weken niet toe aan het voltooien van mijn to-do lijst en toen ik gister voor de zoveelste keer in korte tijd instortte besloot ik dat het tijd werd voor verandering.

Ik wil heel veel. Veel leuke dingen ook. Maar het lukt gewoon niet. Ik roep al weken dat ik allerlei dingen wil maken voor blogs, of video’s op wil nemen. En toch blijf ik het vooruit schuiven. Ik blijf makkelijke blogs bedenken die ik tussendoor kan schrijven, zodat er iets online komt, maar dat wordt steeds moeilijker. En als ik al iets geschreven heb moet ik er eerst 100 fouten uithalen. Ook naast mijn blog wil en doe ik veel. Daar is het meeste ook leuk van (op de medische dingen na dan), maar alles bij elkaar is het gewoon teveel.

Bij de gedachte aan alles wat ik nog wil/moet raak ik al in de stress. Ik wil namelijk alleen nog maar slapen, op de bank hangen en series kijken. Ik kom ook gewoon niet meer toe aan mijn creatieve hobby’s omdat ik daar te moe voor ben. Dus ik ben toe aan een break. Aan een lange kerstvakantie. Die ga ik dan ook nemen. Om bij te tanken. Ik zeg alles af wat niet noodzakelijk is, ga veel uitslapen, pyjamadagen houden en voor mezelf zorgen.

Hoe lang ik die break nodig heb? Geen idee. Misschien heb ik tussendoor nog zin en energie om een blog te schrijven. Misschien zie je me veel op social media, maar misschien ben ik ook een paar dagen achter elkaar spoorloos. Ik weet het oprecht niet. Ik ga proberen zo goed mogelijk uit te rusten en niet alleen te luisteren naar wat ik wil, maar ook naar wat ik kan.

Ik wens jullie in ieder geval fijne feestdagen!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

6 reacties op “Ik neem even een break”

  1. goedzo! en dan meteen maar eens proberen te leren om volgende keer ietsje eerder op de rem te trappen, misschien zelfs wel structureel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.