Meteen naar de inhoud

Nieuwe lay-out!

  • door

Ik was al een tijdje niet heel tevreden meer met mijn lay-out. Ik wilde dat Sugarframe een strakkere en dus simpelere uitstraling kreeg, zodat de aandacht naar de artikelen zou gaan. Dat is namelijk het belangrijkste van mijn blog. Ik heb lang gezocht naar een nieuwe lay-out en toen kwam ik deze tegen. Ik was meteen tevreden! Het is simpel maar niet saai. Het veld van de blogs is nu ook wat groter, waardoor de blogs beter tot hun recht komen.

En omdat ik toch bezig was met veranderen besloot ik ook een nieuw logo te maken. Niet heel vernieuwend, maar wel even lekker opgefrist. Ik ben voorlopig weer helemaal tevreden. Wat vinden jullie er van?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.