Originele cadeautips voor iedereen – plus winactie

Als je mijn blog al wat langer volgt weet je dat ik dol ben op cadeautjes. Vooral originele cadeautjes die je niet overal kunt kopen. En omdat de feestdagen eraan kopen leek het mij een goed idee om een paar van die originele cadeautips met jullie te delen!

Bloemen

Voor bijna iedere gelegenheid kan je bloemen cadeau geven. Maar het is leuk om het af te maken met een vaas. Waarschijnlijk heeft iedereen al een standaard vaas in huis, maar het is nog leuker om een originele vaas bij de bloemen te geven. Deze vaasjes lijken op gloeilampen en ik vind ze superleuk! Vooral leuk met gerbera’s er in, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat mijn lievelingsbloemen zijn haha.

Drinken

Voor theeliefhebbers kan je losse thee en een thee-ei kopen. Dat is al origineel. Maar ik kwam ook deze theezakhouders tegen. Nog origineler! Ik wilde ze eigenlijk cadeau geven, maar vind ze zo leuk dat ik ze zelf misschien houd! Is de persoon voor wie je een cadeau zoekt geen theedrinker? Geen probleem, dan kan je ook een vosbeker kopen. Hij is superschattig en voor iedereen die iets drinkt geschikt!

Sparen

Geef je liever iets functioneels cadeau? Wat dacht je dan van deze leuke spaarpot? Nuttig om geld in te sparen, maar ook leuk om te geven! Tenminste, ik vind hem echt geweldig! Deze ga ik sowieso niet weggeven, want daar vind ik hem zelf veel te leuk voor. Maar misschien dat ik hem nog wel voor anderen ga kopen. Ook leuk om te geven met geld erin. Leuker dan de standaard enveloppe met geld.

Kaarten

Ken je iemand die het leuk vindt om kaarten te sturen of om te knutselen? Dan is een kaartenmaakset een leuke cadeautip! Deze set is origineel en simpel met de stempels. Je kunt natuurlijk ook zelf een set samenstellen als je meer tijd hebt en het niet erg vind om in een knutselwinkel rond te lopen.

Winactie

Radbag helpt je bij het vinden van een origineel cadeau met hun vele cadeautips. Dus als je in deze blog geen geschikt cadeau vond staan, kijk dan eens bij hun cadeautips voor vrouwen, mannen, moeders die creatief zijn, broers die van sport houden, en ga zo maar door. Het is bijna onmogelijk om geen geschikt cadeau te vinden. En om het nog beter te maken kan je ook nog eens een cadeaubon t.w.v. €50,- winnen om de cadeautjes mee te kopen!

Hoe doe je mee? Simpel. Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en vertel voor wie jij een cadeau gaat kopen bij Radbag. Meedoen kan tot en met 18 november.

Dit artikel betreft een samenwerkingVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

23 gedachten over “Originele cadeautips voor iedereen – plus winactie”

 1. Ik zou iets van Magic Sand bestellen oor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 en heb daar alvast het volgende voor gedaan:
  Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg) zodra er evt een foto op staat wil ik die wel reposten
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg) zodra hij op bloglovin staat wil ik die wel love & save 🙂
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

  Beantwoorden
 2. Wat leuk! Ik maak graag mijn zusje de brokkenpiloot blij met een cadeau. Zij zit tot haar lies in het gips en moet dit de aankomende twee maanden nog wel zitten. Ze moet vooral op bed liggen en is erg immobiel. Ze heeft dus erg veel tijd om handen en verveeld zich kapot. Ik zou voor haar graag iets creatiefs kopen om de tijd te doden.

  Beantwoorden
 3. Echt super leuk! Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben namelijk fijn van deze winkel :-). Voor wie ik een cadeautjes zou kopen, voor mijn vriend. Maar niet alles eerlijk, ik zou ook wat leuks voor mijzelf uitzoeken :-).

  Beantwoorden
 4. Ik wil heel graag meedoen. Ik zal voor alle 3 mijn mannen iets kopen dat zal best lukken met 50 euro aan tegoed. Zij steunen mij in mijn ziekte al meer dan 6 jaar. Ik ben blij dat ze dat doen. Maar niemand kiest ervoor om voor hun zieke moeder te zorgen al helemaal niet als je 7 jaar geleden 11 en 6 bent. Jongens mama duimt.

  Beantwoorden
 5. Wat ontzettend leuk zeg! Ik zou voor mijn dochter gaan shoppen….zij wil echt al heeeeeeeeeeel lang eenhoornpantoffels, het paar dat licht geeft 😉
  Ze zijn best prijzig maar met dit tegoed ben ik klaar!! Dan kan ik mijn dochter verrassen met die gave sloffen en deze moeder ook weer helemaal happy 🙂
  Echt een SUPER leuke verrassing voor in de zak van Sint….

  Beantwoorden
 6. Ik zou voor mijn 3 zussen een cadeau kopen. We hebben denk ik 17 jaar geleden voor het laatst samen Sinterklaas gevierd. Het lijkt me leuk, nu de kinderen ouder zijn, weer met hun pakjesavond te vieren.

  Beantwoorden
 7. Die gloeilampvaasjes zijn heel tof! Ik doe heel graag mee, om mijn man met kerst of mijn broertje met zijn verjaardag op 2e kerstdag te verrassen. Op de een of andere manier hebben we alles in december en op deze manier kan ik een groter cadeautje geven. 🙂

  Beantwoorden
 8. Wat ontzettend leuk! Ik zou kiezen voor de Eenhoorn-plakbandhouder voor mijn dochter. Die niets liever doet dan alle papiertjes die ze kan vinden aan elkaar plakken 🙂

  Beantwoorden
 9. Ik weet wel iemand voor die koffiemok en waag dus graag een kansje! Helaas kan ik niet vertellen voor wie ik iets ga kopen, geheimhoudingsplicht van het lootjessysteem. 😉

  Beantwoorden
 10. Dit tegoed zou super van pas zijn voor een verjaardagscadeau voor mijn beste vriend. Hij is overmorgen jarig en heeft afgelopen zaterdag zijn grootmoeder moeten begraven. Geen ideale periode dus. Ik wil hem dit jaar dus extra verwennen. Als eenhoornloving-geek ben ik ervan overtuigd dat er iets leuks tussen zit voor hem. Ik kijk regelmatig en kan meestal niet kiezen. Ik hou dus mijn vingers gekruist. P.S. Ik had via mijn gsm al gereageerd en toen was mijn reactie ook al bij comments gekomen maar blijkbaar toch iets niet goed gegaan?

  Beantwoorden
 11. Wat een leuke winactie! Ik ben gek op de hebbedingetjes van Radbag! Ik zou een cadeau halen voor mijn zusje.. Zij komt bijna terug van haar ‘werken-op-een-cruiseschip-avontuur’. Het zou zo leuk zijn om haar dan extra te verrassen!

  Beantwoorden
 12. Ik zou een van de zovele hebbedingetjes van Radbag kopen voor mijn vriend. Hij steunt me altijd. Op mijn mindere dagen zorgt hij altijd dat ik toch een leuke dag heb. Dus hem een keer extra verrassen zou echt wel zo leuk zijn. 🙂

  Beantwoorden
 13. Ik zou een cadeau kopen voor m’n vader, omdat ik het altijd heel moeilijk vind om iets te verzinnen of om te kopen. Voor m’n moeder en zusje heb ik al iets wat ze willen hebben, gelukkig. Dus ik ben er bijna !! 🙂 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.