Review – telefoon opladen zonder stroom

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een webshop die smartphonehoesjes verkoopt met de vraag of ik een aantal producten wilde testen. Zoals je vorige week al kon lezen heb ik net een nieuwe iPhone, dus dat wilde ik wel. Ik besloot naast een telefoonhoesje ook voor een powerbank te gaan. Die gebruiken mijn man namelijk best vaak en dit is een powerbank met veel meer vermogen dan de meesten hebben. Dat wilde ik wel eens proberen!

Tijdens lange vluchten en festivals komen powerbanks goed van pas. De meeste powerbanks hebben tussen de 2000 en 5000 mAh. Hiermee kan je net aan 1x je telefoon mee opladen. De powerbank die ik ontving van Telefoonhoesjestore heeft een capaciteit van 20.000 mAh. Veel meer dus! Handig als je met zijn tweeën bent en geen stroom hebt. Bij de powebank zit een kabel waarmee je de powerbank zelf kan opladen en vervolgens je telefoon kunt opladen. Heel handig! Er zitten volgens mij stekkertjes van alle soorten telefoons aan. Je eigen oplaadkabel kan je dus thuis laten liggen.

De powerbank is vrij groot en zwaar, maar hij past alsnog gemakkelijk in je tas. Ik heb hem gebruikt zoals ik op vakantie ook graag zou doen. Namelijk ‘s nachts mijn telefoon opladen. Ik kon mijn telefoon 3 nachten opladen. Waarschijnlijk kan je je batterij wel vaker opladen als je hem niet de hele nacht aan je telefoon hangt. Dan moet je de 4 of 5 keer wel kunnen redden. Maar zelfs met 3 nachten is hij perfect voor de meeste festivals en lange vluchten zijn helemaal geen enkel probleem.

Naast powerbanks verkoopt Telefoonhoesjestore uiteraard ook telefoonhoesjes zoals een iPhone 6 case. Bij het uitzoeken van mijn hoesje zag ik dat veel hoesjes leken op het design van de hoesjes die je ook op eBay kan kopen. Ik was dan ook benieuwd of ze hetzelfde waren. Maar het hoesje dat ik uitkoos voelt anders aan dan de china-hoesjes. Het hoesje is mooi dun. Fijn, want anders had de iPhone 6 net zo goed even dik als zijn voorgangers kunnen zijn. Je kunt er ook pasjes in bewaren. Normaal doe ik dat niet, maar op bijvoorbeeld de festivals die ik net noemde is dat wel handig.

Wil jij ook graag iets voor je telefoon bestellen? Bijvoorbeeld een iPhone 6S plus hoesje?

Ik heb deze producten ontvangen in ruil voor een review.Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Review – telefoon opladen zonder stroom”

  1. Oh handig, wij hebben ook een powerbank en als we langer de deur uit zijn nemen we die ook mee. Hij is heel klein (twee USB-sticks lang ongeveer) en kan ook heel wat opladen. Super handig zo’n ding!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.