Snappy Store is open!

Ik heb al vaak op mijn blog geschreven dat ik hard aan het werk was om mijn webshop te maken. Na jaren dromen en weken werken is daar dan eindelijk het moment. Ik kan natuurlijk geen lintje doorknippen zoals bij een fysieke winkel, maar ik verklaar Snappy Store bij deze voor geopend!

Producten

Op Snappy Store verkoop ik kaarten, stationery, DIY en cadeauverpakkingen. Het zijn producten van verschillende merken (dit gaan er nog meer worden) en ik wil ook zelf producten gaan ontwerpen om te verkopen. Het zijn producten die je cadeau kunt geven, maar waarmee je jezelf ook prima kunt verwennen!

Kortingscode

Om te vieren dat Snappy Store open is kan je t/m 1 april (dan ben ik jarig, dus ik vond het wel toepasselijk om dan ook te trakteren) met 10% korting shoppen. Hiervoor gebruik je de kortingscode openingskorting en dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Kom jij bij mij shoppen?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

17 gedachten over “Snappy Store is open!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.