Spam je blog

Eerlijk gezegd had ik te weinig energie om de blog voor vandaag te schrijven. Nu wilde ik nog steeds een keer een Spam je blog inplannen, dus dat doe ik vandaag! Dan hoef ik niet te bloggen en kunnen jullie gratis reclame maken voor je blog!

Het principe is simpel. Laat een reactie achter met jouw blog en zet erbij waarom die zo leuk is om te volgen. Ik neem sowieso een kijkje op alle blogs!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

9 gedachten over “Spam je blog”

 1. Wat leuk dat we dit mogen doen! Mijn blog is http://simoneblogt.nl en ik blog over mijn leven en alles wat ik leuk vind. Omdat mijn blog heel erg persoonlijk is, leer je mij dus best goed kennen wat het heel leuk maakt. Zo neem ik je o.a. mee in het ondernemerschap maar ook hoe ik omga met fibromyalgie bijvoorbeeld. En niet te vergeten de vakantievlog van de afgelopen keer!

  Beantwoorden
 2. Jeeej! Sparen! Superleuk idee Leonie, leuk om zo weer een aantal nieuwe blogs te kunnen ontdekken!

  Mijn blog is http://aylovelife.nl en ik wil graag mensen inspireren om zich beter te voelen. Als jij je goed voelt dan gedraag je je ook beter naar de mensen om je heen, en zo ontstaat er een mooi ripple effect!
  Ik schrijf over dingen die mijzelf beter laten voelen; bijv. een lekker recept, leuke boeken, yoga en meer (meestal) luchtige onderwerpen die jou hopelijk inspireren om ook iets te doen om je beter te voelen!

  Leuk als je komt kijken!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.