Meteen naar de inhoud

Sugarframe bestaat 1 jaar!

Precies een jaar geleden kwam het eerste artikel op Sugarframe online. Dit is overigens ook het 50ste artikel dat online staat. Dubbel feest!

Ik begon vooral met artikelen over day zero en soms iets anders tussendoor. Ik had geen structuur en vergat mijn blog ook wel eens *oeps* … Inmiddels ben ik bijna iedere dag bezig met mijn blog. Niet perse met schrijven over achter de schermen, maar ik bedenk wel bijna iedere dag een leuk onderwerp voor een artikel.

In de toekomst wil ik nog meer aandacht aan Sugarframe besteden. Ik wil graag meer lezers, maar ik wil ook meer artikelen plaatsen en deze beter vormgeven. Momenteel plaats ik 2 artikelen in de week, maar ik hoop begin volgend jaar 3 artikelen per week te kunnen plaatsen.

Aangezien ik mijn blog in het begin een beetje heb verwaarloosd vind ik dat ik nu na 1 jaar best goed op weg ben. Ik ben ook tevreden met waar ik nu sta. Om dat te vieren heeft Sugarframe vanaf nu dan ook een nieuwe lay-out! Deze is strakker en simpeler zodat er minder afleidende dingen zijn. Ik ben er erg blij mee, ik hoop jullie ook!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

2 reacties op “Sugarframe bestaat 1 jaar!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.