Meteen naar de inhoud

Sugarframe bestaat 2 jaar! – Spam je blog

sugarframe jarig

Aan de ene kant lijkt het alsof de tijd heel snel is gegaan. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik met Sugarframe begon en alles wat ik in die tussentijd bereikt heb. Maar het lijkt ook alsof ik er al veel langer dan 2 jaar mee bezig ben. Het is echt groot onderdeel van mijn leven geworden en het voelt alsof ik al mijn hele leven met Sugarframe bezig ben. Gek hé? Ik ben nog lang niet klaar met mijn blog en ik ga voorlopig nog wel even door met Sugarframe. Op naar de volgende 2 jaar dus!

Wie jarig is trakteert en krijgt cadeautjes. Daarom mogen jullie vandaag jullie blog spammen! Zo krijgen jullie de mogelijkheid om je blog bekend te maken en heb ik de kans om nieuwe leuke blogs te ontdekken. De perfecte combinatie lijkt mij! Laat een reactie achter met jouw blog en een uitleg wat er zo leuk aan is. Ik ga sowieso alle blogs bekijken!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

7 reacties op “Sugarframe bestaat 2 jaar! – Spam je blog”

  1. Waarom mijn blog zo leuk is? Tja lastig om dat zelf te omschrijven maar ik gebruik de woorden die ik van andere mensen heb gehoord 😉 Ten eerste vinden ze dat ik een leuke schrijfstijl heb, dit komt voornamelijk door de grapjes. Ten tweede krijg ik heel vaak te horen dat ik geweldige nail arts maak en ten derde omdat je anders mijn geweldige blog niet hebt gezien 🙂 😉 Dus neem allemaal een kijkje op http://www.nickynails.nl

  2. Proficiat met je 2de blogverjaardag! Ikzelf weet niet precies hoe lang ‘k al blog, maar dat moet nu ongeveer toch ook wel een jaar zijn. ‘k Heb ondertussen al veel gewist & opnieuw geprobeerd, maar ‘k voel dat ‘k nu op de goeie weg ben 🙂 Kom gerust een kijkje nemen op http://evelynevergote.blogspot.be & laat een reactie achter. Ik weet graag wat je er van vind 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.