Sugarframe bestaat 5 jaar!

Vandaag is het 5 jaar geleden dat ik Sugarframe begon. In eerste instantie een blog over haken en bakken, maar uiteindelijk is het gegroeid naar een persoonlijke lifestyleblog met creatieve uitstapjes.

De reden dat ik begon met bloggen was omdat ik mij nutteloos voelde. Ik zat ziek thuis en het werd steeds duidelijker dat ik nooit fulltime zou kunnen werken. Ik verveelde mij en dacht dat ik met een blog meer invulling aan mijn dagen kon geven. Dat is gelukt. Ik had echter nooit durven dromen dat ik 5 jaar later nog steeds met zoveel plezier zou bloggen.

Vrijdag komt er een winactie online, maar ik wilde vandaag ook een blog plaatsen, omdat Sugarframe vandaag jarig is.

Hopelijk kan ik nog vele blogs plaatsen dat mijn blog jarig is!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

11 gedachten over “Sugarframe bestaat 5 jaar!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.