Tijd voor mezelf

Er had vandaag een nieuwe Achter de schermen online moeten komen. Maar er is de afgelopen weken zoveel gebeurt dat mijn wereld compleet op zijn kop staat. Ik kom niet toe aan het maken van foto’s en wil mijn weken niet eens met jullie delen. Daarom sla ik vandaag de Achter de schermen over. Wellicht is er over 2 weken wel weer een nieuwe, maar het zou ook kunnen dat ik hem dan weer oversla.

Zoals ik zei staat mijn leven volledig op zijn kop. Daar ga ik uiteraard nog een blog over schrijven, maar nog niet nu. Ik probeer mijn gedachten te ordenen en de dagen door te komen. Ik wil wel proberen regelmatig te blijven bloggen, maar zoals jullie zullen begrijpen ligt mijn prioriteit nu ergens anders. Het gaat dus een verrassing worden wanneer er een blog online komt.

Voor nu probeer ik veel te rusten en aan mezelf te denken. Dan komt het uiteindelijk weer goed.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

13 gedachten over “Tijd voor mezelf”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.