Meteen naar de inhoud

Tip: leuke kerstkuntselspullen bij de Kruidvat

Maandag kreeg ik de folder van de Kruidvat binnen en zag ik dat ze een aantal kerstknutselspullen hadden. Dus ik ben gisteren meteen naar de Kruidvat gegaan omdat ik het er leuk uit vond zien. In het echt was het nog leuker! Dus ik heb mij moeten inhouden om niet alles te kopen haha.

Cadeaulabels

Waar ik vooral voor ging waren de cadeaulabels. Daar heb ik er inmiddels al veel te veel van, ook al voor kerst, maar ik vond ze er zo leuk uitzien dat ik ze toch wilde hebben. Er waren 2 uitvoeringen. In de hele collectie trouwens. Gekleurd en zwart-wit. Ik vond overal de zwart-witvariant het leukst van, dus die nam ik mee. Voor 15 labels in 3 verschillende designs betaalde ik 99 cent.

Kaarten

Ze hadden ook leuke kleine kaarten. Niet zo zeer om op te sturen, want op de achterkant staat nog een patroontje ipv een adresvak. Maar je kunt ze wel gebruiken om op cadeautjes te plakken of om in de kerstboom te hangen. Deze 10 kaartjes kosten 89 cent.

DIY boek

Er wordt ook een boek verkocht dat ze DIY boek noemen. Hij kost 1,99 euro en er zitten stickers, cadeaulabels, uitdrukvormpjes, vlaggetjes en gewoon gedecoreerd papier in. Heel leuk!

Cadeaudoosjes

Tot slot kocht ik een boek met cadeaudoosjes. Dit is een boek met vellen waar je een voorgestanst doosje uit kunt drukken. Er zit geen omschrijving bij hoe hij in elkaar moet, maar dat is niet zo ingewikkeld. Voor 2,99 euro krijg je 25 doosjes; 5 verschillende doosjes en patronen. Hoewel hij wordt verkocht met kerst kan je de meeste patronen gewoon het hele jaar door kopen, dus dat is mooi meegenomen!

Nog meer

Bij de kruidvat lag nog veel meer. Ze hadden dus overal nog een 2e variant van, maar er was ook glitterwashitape, stempels, enveloppen en ponsen. Later kwam ik bij de Trekpleister en daar hebben ze een zeer vergelijkbaar aanbod. Ook de moeite waard om even te kijken dus!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

8 reacties op “Tip: leuke kerstkuntselspullen bij de Kruidvat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.