Tip voor volgend weekend: High Tea Festival

Ben je nog op zoek naar een leuke uitje voor komend weekend? Dan heb ik een tip voor je. Het High Tea Festival in Drenthe! Een evenement dat perfect is voor iedereen die van thee en zoetigheid houdt.

High Tea Festival

Je kunt drie dagen lang genieten van alles op het gebied van high tea’s en thee. Er is een markt met meer dan 50 standhouders, je kunt op het foodplein genieten van allerlei lekkernijen, er zijn workshops, activiteiten voor kinderen en er is live muziek. Oftewel, het perfecte evenement om jezelf eens lekker mee te verwennen. Het fijne is dat een kaartje ook nog eens heel betaalbaar is; €6,50 voor een hele dag.

Workshops

Naast bekijken van de stands en het eten van lekkernijen zijn er ook veel verschillende workshops die je kunt volgen. Deze moet je van te voren reserveren, dus doe dat voor je vertrekt naar Drenthe. Je kunt zelf verschillende hapjes maken, er zijn lezingen en er is ook ruimte voor workshops over gezonde high tea’s. De kosten van de workshops verschillen, dus je kan zelf bepalen wat het best bij jouw budget past. Ook zijn er een aantal workshops waarbij je iets mee naar huis neemt wat je zelf hebt gemaakt (zoals een geëtst theeglas), ook leuk!

Het is verstandig om eerst te bepalen welke workshop je wilt volgen en daarna pas een toegangskaartje te kopen. De kaartjes koop je namelijk voor een bepaalde dag en niet iedere workshop wordt iedere dag gegeven.

Genieten

Ik ga zaterdag naar het High Tea Festival en ik kan mij voorstellen dat het een dag lang genieten wordt. Het festival vindt plaats in de Melkfabriek in Bunne (Drenthe dus) en dat ziet er heel leuk uit. Combineer dat met allerlei stands die iets met thee of high tea te maken hebben, een plein waar je allerlei lekkers kunt kopen en leuke workshops en live muziek, dan heb je een dag waarbij je niet anders kan dan genieten.

Als je ook besluit om zaterdag te gaan, spreek me dan zeker even aan als je me ziet!

Dit artikel betreft een samenwerking.Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

3 gedachten over “Tip voor volgend weekend: High Tea Festival”

    • Voor ons is het dichterbij volgens mij, maar alsnog 1,5 uur rijden. Dus we gaan vrijdag winkelen in Groningen, daar overnachten en dan zaterdag hierheen. Perfecte combi!

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.