Meteen naar de inhoud

Uitslag enquête

Een tijdje geleden vroeg ik of jullie een enquête in wilde vullen. Op die manier kon ik zien wat jullie leuk en minder leuk aan Sugarframe vonden. Ik wilde dit graag weten, zodat ik eventueel wat dingen aan kon passen. Gelukkig zijn er meerdere mensen die de enquête hebben ingevuld en kan ik echt iets met de antwoorden! Vandaag deel ik de uitslag met jullie.

Mijn lezers
De mensen die mijn enquete hebben ingevuld zijn allemaal vrouw. Daarnaast zijn ze tussen vooral tussen de 18-24 en tussen de 30-39. Grappig want ik had verwacht dat de grootste groep 18-29 zou zijn, terwijl er dus niemand tussen de 25-29 de enquête heeft ingevuld.

 

Ik was vooral benieuwd hoe jullie mijn blog hebben leren kennen. De uitslag was verrassend! Ik had verwacht dat veel mensen zouden zeggen dat ze mij persoonlijk kende, maar er waren meer mensen die op Sugarframe terecht kwamen doordat ik op een andere blog reageerde. Twitter is ook groter dan ik had verwacht! Ik ga dus lekker door met Twitteren en reageren op andere blogs.

 

 

En hoe vaak bezoeken jullie mijn blog? Gelukkig heel vaak! Er komen 4 artikelen per week online, dus ik ben zeer tevreden met de uitkomst. Bedankt!

 

Verbeteringen
Om te zien wat ik kon veranderen aan Sugarframe vond ik het belangrijk om eerst te weten wat jullie van mijn onderwerpen vonden. Iedereen was het erover eens dat de artikelen over mijn chronische ziektes interessant zijn. Verder was er wat verdeeldheid. 37,5% geeft aan dat ze de filmpjes niet zo leuk vinden. Toch geeft bij een andere vraag maar 10% aan dat ik moet stoppen met het maken van filmpjes. Anderen willen dat ik doorga. Sommigen zelfs wekelijks!

Iedereen vond dat de frequentie van mijn blogposts precies goed was. Ik ga voorlopig dus niet vaker een artikel online zetten. Vooral niet omdat ik dit zelf ook een fijn ritme vind.

Ik vroeg ook nog aan jullie wat ik kon veranderen. Iemand zij dat ik kon proberen wat persoonlijker te schrijven. Ik leek een leuke meid, maar ik schrijf wat algemeen. De persoon die dit heeft gezegd heeft helemaal gelijk! Ik vind het moeilijk om persoonlijk te schrijven, maar ik ga er aan werken! Ook waren er nog een paar mensen die graag meer persoonlijke artikelen wilden lezen. Gaat aan gewerkt worden dus! Daarnaast moet ik de lengte van mijn posts in de gaten houden. Ook dat klopt. Ik wil soms zoveel informatie kwijt dat het artikel eigenlijk te lang wordt. Daar ga ik ook op letten. De laatste tips waren dat ik iets met muziek en een photodiary kon doen. Dat gaat voorlopig niet gebeuren. Met muziek heb ik zelf heel weinig. Er gaan weken voorbij dat ik geen muziek luister namelijk. En het idee van een photodairy vind ik op zich wel leuk (hoewel ik ze bij andere bloggers vrijwel nooit bekijk), maar ik vergeet vaak foto’s te maken. Dat merk ik nu al met de 100 happy days. Een echt fotoverslag maken is nu dus niet haalbaar. Misschien dat ik er in de toekomst wel iets mee ga doen!

Tot slot vroeg ik jullie welk cijfer jullie Sugarframe zouden geven. Ik ben heel blij met het resultaat! Bedankt allemaal!

Heb je de enquête niet ingevuld, maar wil je er nog wel iets over kwijt? Dan mag je altijd een berichtje bij de comments achterlaten of mij een e-mail sturen!

 

 

 
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

4 reacties op “Uitslag enquête”

  1. Leuk om de uitkomsten te zien! Grappig hoe de uitslagen (wellicht van alle vragen, wellicht van slechts één vraag) heel anders kunnen zijn dan je had verwacht.

  2. Al bij al heb je toch nog een leuke uitslag, niet? Wel leuk dat je ‘t even met ons deelt, dan kan iemand die ook deelnam aan je enquête ook eens weten wat de meerderheid er van vind 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.