Haken voor lyme

Een tijdje geleden schreef ik al een blog om uit te leggen waarom ik mee ga doen met lopen voor Lyme. Sindsdien ging het niet zo hard met het binnenhalen van sponsorgeld. Omdat ik het liefst een goede bijdrage lever aan het doel van Lisanne besloot ik dat ik iets extra’s moest doen. Zo gezegd zo gedaan; ik ging haken voor Lyme! Inmiddels zijn er al een aantal dingen verkocht, maar er is ook nog genoeg over!

Het begon allemaal met deze geplette-rat-boekenlegger. Die zette ik vorige week te koop voor 5 euro en de berichten bleven binnenstromen. Iedereen was fan van de rat. Binnen 5 minuten was hij verkocht en had ik nog 2 bestellingen binnen van mensen die ook zo’n boekenlegger wilden. Mijn bericht werd overal geliked en gedeeld. Ik besefte dat dit haken voor Lyme misschien best een goed idee was. Ik heb geen rat meer op voorraad, maar ik kan ze altijd maken als je er ook één wilt kopen om Lisanne te steunen! Ik heb nog wel een boekenlegger van de silhouet van een kat liggen. Die is te koop voor 2,50 euro.

Ik heb ook twee gehaakte knuffels klaarliggen om verkocht te worden. Het konijntje is gemaakt door mijn moeder. Voor 10 euro kan hij van jou zijn. De beer, geïnspireerd op forever friends, verkoop ik voor 17,50 euro.

Naast knuffels kan je ook heel veel andere dingen haken. Wat dacht je van onderzetters of omgehaakte potjes? Voor een set van 6 onderzetters of 3 omgehaakte potjes (gemaakt door mijn moeder) betaal je 5 euro. De onderzetters kan ik op aanvraag eventueel ook in andere kleuren maken.

En wil je je voorbereiden op Koningsdag? Geen probleem. Deze broches kan je kopen voor 2 euro per stuk. De kroontjesbroche kan op aanvraag bijgemaakt worden door mijn moeder. Ook heeft mijn moeder een sleutelhanger gemaakt voor iemand die geslaagd is. Deze is voor 3 euro te koop.

Daarnaast heeft mijn moeder ook een varkencupcakje gehaakt. Die is leuk om cadeau te geven. Je kan het varkentje uit het cupcakevormpje tillen zodat je onderin geld kan leggen. Voor 4 euro is dit schattige varkentje van jou.

Wil je wel wat kopen, maar houd je niet van gehaakte dingen? Geen probleem! Mijn moeder heeft een aantal zelfgemaakte kaarten die ik ook voor Lopen voor lyme mag verkopen. De kaarten worden verkocht voor 1,50 euro per stuk of 6 euro per 5 kaarten. Als je wilt weten hoe de kaarten er uit zien en welke nog beschikbaar zijn kan je een kijkje nemen op deze pagina.


Tot slot verkoop ik iets wat mijn moeder voor onze bruiloft heeft gehaakt; 2 tortelduifjes aan een houten takje. Op onze bruiloft hingen meerdere grote varianten in de feestzaal en deze kleine heeft nog lang bij mijn moeder gehangen. Nu is het tijd voor een nieuwe bestemming. Dus wil jij deze schattige tortelduifjes cadeau geven aan een bruidspaar? Of zelf ophangen? Dat kan, want voor 7,50 kan je hem overkopen!

Zit hier helemaal niks tussen wat je leuk vindt? Geen probleem, je kan ook gewoon geld doneren zonder iets te kopen!

Al het geld gaat trouwens rechtstreeks naar Lisanne toe. Als ik de producten moet versturen betaalt de koper de verzendkosten en ik neem zelf alle kosten van het materiaal voor mijn rekening.

Zit er iets tussen wat jij graag wilt kopen? Stuur me dan een berichtje.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Haken voor lyme”

  1. kunnen de ratjes door de brievenbus ivm verzendkosten? Ik zou er graag een paar willen bestellen! Ik hoor graag of dit nog mogelijk is, mvg Janneke

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.