Meteen naar de inhoud

Verzoekjes voor de Handleiding chronisch zieken

De afgelopen maanden heb ik 12 handleidingen voor chronisch zieken geschreven. Iets wat als grapje begon is uitgegroeid tot een serieuze categorie op mijn blog. Er zijn al veel verschillende onderwerpen aan bod geweest. Maar ik kan mij voorstellen dat jullie nog verzoekjes hebben.

De blogs gingen over het accepteren van je ziekte(s), ermee omgaan, en omgaan met andere mensen. Je kunt alle handleidingen hier teruglezen.

Wat wil jij weten?

Hoewel ik al veel besproken heb kan ik mij ook voorstellen dat er nog onderwerpen zijn die jullie graag in een handleiding terug willen zien. Dus kom maar op met die verzoekjes! Ik kan niet beloven dat er over ieder verzoek ook daadwerkelijk een handleiding komt. Ik moet namelijk ook wel tips kunnen geven rondom dat onderwerp. Ik heb veel ervaring, maar er zijn ook nog dingen die ik moeilijk vind aan mijn ziektes en zal dus niet overal een nuttige blog over kunnen schrijven.

Dus waar wil jij een handleiding chronisch zieken over lezen?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

2 reacties op “Verzoekjes voor de Handleiding chronisch zieken”

  1. Geen idee o je er al over hebt geschreven en of je er tips voor hebt, maar ben wel benieuwd naar de combi chronisch ziek en werk. Zelf ben ik druk met solliciteren en heb ik ook een baan die niet heel erg fijn is met mijn chronische ziektes (Crohn & Fibromyalgie). Omdat ik continu moet uitleggen dat bepaalde dingen niet kunnen/lukken kost dat veel energie. Heb je tips om je werkgever op een duidelijke manier uit te leggen wat de ziekte is zonder dat het schrikt van de uitleg? En hoe vertel je het bij een sollicitatie?
    In ieder geval al heel erg bedankt voor het lezen van deze reactie 🙂 ben nog vrij nieuw wat betreft chronisch ziek en een diagnose. Crohn is bij bij 29 juni 2017 gesteld en februari 2018 fibromyalgie (na jaren klachten enzo).

    1. Nee daar heb ik nog niet over geschreven. Ik werk nu zelf niet, maar ik heb wel gewerkt. Ik heb er ook een keer een artikel over geschreven voor het ledenblad van de belangenverening PDS. Kan wel kijken of ik er binnenkort een blog over kan maken. Ik heb een Wajong uitkering dus werkgevers weten bij mij al van mijn situatie af. Als je dat niet hebt is dat lastiger. Je bent niet verplicht om je ziektes te vermelden, maar ik kan mij ook voorstellen dat dat niet goed voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.