Vloggen voor het UWV #3 – pijnpoli

  • door

Gisteren is er weer een nieuwe vlog van mij online gekomen op de website van het UWV. Ik vlog voor hun over mijn leven met beperkingen en hoe ik daarmee omga. Deze keer heb ik een vlog gemaakt over mijn bezoek aan de pijnpoli en mijn TENS.

Ik mocht helaas niet filmen in het ziekenhuis, maar ik kon thuis wel uitleggen hoe mijn TENS werkt. Dit is een apparaatje waardoor ik door middel van stroomstootjes minder pijn heb. Benieuwd? Bekijk de vlog hier.

Wist jij al wat een TENS was?
Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.