Vloggen voor het UWV #4 – vrijwilliger bij ALL OF ME

Deze week is alweer de 4e vlog voor het UWV online gekomen! Dat gaat best snel als je bedenkt dat ik maar 10 vlogs ga maken. Dit keer geef ik jullie een kijkje achter de schermen bij mijn vrijwilligerswerk bij ALL OF ME.

Ik ben al een tijdje vrijwilliger bij ALL OF ME. Eerst in het promotieteam en later ook in het communicatieteam. Het leek mij leuk om hier een vlog over te maken, omdat het niet alleen een deel van mijn leven is, maar ALL OF ME zich ook inzet voor jongeren met een chronische beperking. Je kunt de nieuwe vlog hier kijken!

Kende jij ALL OF ME al?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.