Meteen naar de inhoud

Vloggen voor het UWV #5 – dagje uit

Gisteren is mijn 5e vlog online gekomen op de website van het UWV. Dit keer gaat het over een dagje uit. Iets wat ik heel leuk vind om te doen, maar wat best wat energie kost. Daarom moet ik ervoor zorgen dat ik de dagen ervoor en erna rustig aan doe.

Ik ben naar de Orchideeënhoeve gegaan. Dat is fijn, want ondanks de Siberische temperaturen buiten, is het daar binnen altijd warm. Dit betekent dat ik het langer vol kan houden, omdat mijn spieren dan niet verkrampen door de pijn. En het is gewoon een mooie plek, waar ik goed foto’s kan maken. Benieuwd naar de vlog? Die kan je hier bekijken.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

4 reacties op “Vloggen voor het UWV #5 – dagje uit”

  1. Ahh, de orchideeënhoeve! Daar wil ik ook zo graag nog een keer heen!
    Heftig om te lezen wat je allemaal hebt en toch heel stoer dat je toch het beste ervan probeert te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.