Vloggen voor het UWV #8 – afscheid

Deze week is  mijn laatste vlog verschenen op de website van het UWV. Ik zou eigenlijk nog 2 vlogs maken, maar door de start van mijn behandeling bij Altrecht hebben we besloten om het nu af te ronden. Het is namelijk niet haalbaar om naast 3 dagen therapie een vlog op te nemen en op tijd te monteren. Tijd voor afscheid dus!

In de afscheidsvlog leg ik ook even kort uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, maar ik heb ook een blog geschreven over de start van mijn behandeling bij Altrecht.

Wil je de vlog bekijken? Klik dan hier.

Wat vond jij van de vlogs voor het UWV? Lijkt het je leuk als ik in de toekomst ook (korte?) vlogs maak voor mijn eigen blog?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.