Meteen naar de inhoud

Wat wil ik in 2017 doen?

1 januari. Een symbolisch nieuw begin. De start van een jaar waarin weer van alles mogelijk is. Zoals ik woensdag al vertelde in mijn terugblik, ga ik dit jaar hard werken voor mijn gezondheid. Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat ik mij beter ga voelen. Dat is dan ook mijn hoofddoel voor 2017. Stabiel blijven, maar het liefst vooruit gaan natuurlijk. Maar naast mijn gezondheid wil ik nog een paar dingen gaan doen.

Voor mezelf beginnen

Als je mijn blog al een tijdje volgt zal dit denk ik geen verrassing zijn. Ik droom er al een tijd van om voor mezelf te beginnen. Inmiddels heb ik besloten het gewoon te doen. In eerste instantie naast mijn werk. Ik ga het rustig opstarten. Ik wil lezingen en workshops geven en een webshop starten. Ook wil ik mijn blog inschrijven bij de KvK. Alles tegelijk kan natuurlijk niet. Niet naast mijn werk, maar ook niet met mijn gezondheid. Dus ik ga het stap voor stap opbouwen. Ik hoef er niet rijk van te worden, het is voor mij een kans om mijn passie uit te oefenen. Als dat tijd kost is dat prima.

Fotografieproject

Ik loop al heel lang met het idee in mijn hoofd om een fotografieproject te doen. Ik wilde een project waar ik langere tijd foto’s kon maken, maar die ook samenhang hadden. Een project dat in theorie geëxposeerd kan worden. Ik kon niets bedenken wat ik interessant genoeg vond om een project van te maken. Tot ik opeens op een geniaal idee kwam. Ik zet mijn blog in om aandacht te krijgen voor chronische ziektes. Waarom zou ik daar geen foto’s van maken? Ik weet nog niet precies hoe ik het ga vormgeven. Ik weet ook nog niet of het zelfportretten worden of dat ik met modellen ga werken. Maar dit idee wil ik dit jaar verder uitwerken.

Creativiteit

De laatste paar maanden ben ik er al meer mee bezig, maar dat wil ik graag vast blijven houden. Ik vind het fijn om iets creatiefs te doen, ik heb genoeg spullen in huis, maar ik ging er nooit echt voor zitten. Tijd om te veranderen, want ik word er gelukkig van en helpt mij om mijn hoofd leeg te maken.

Bloggen

In 2017 blijf ik natuurlijk ook gewoon bloggen. Ik wil een paar dingen veranderen, maar ik weet nog niet goed hoe of wat. Ik weet wel dat ik mij goed voel bij de persoonlijke blogs en de blogs over chronisch ziek zijn. Die zullen dus sowieso blijven. Maar ik hoop dat ik ook meer DIYblogs kan schrijven. En verder? Geen idee. Dat zie ik nog wel. Ik hoop natuurlijk dat mijn blog door groeit en ik meer mensen kan inspireren. Daar doe ik het uiteindelijk voor!

Wat wil jij dit jaar gaan doen?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

18 reacties op “Wat wil ik in 2017 doen?”

  1. Happy new year! Ik hoop dat dit jaar je alles gaat brengen waarvan je droomt. Hele mooie doelen die je vast en zeker gaat behalen.

  2. Stoer dat je met je bedrijf gaat starten. Heel veel succes. Ik kan uit ervaring zeggen, het ermee bezig zijn geeft al zoveel energie.
    Ben heel benieuwd naar je fotografieproject. Heb al langer het idee om chronisch ziek zijn te fotograferen, maar nooit concreet geworden. Goed dat je het doet!

  3. Wat een mooie plannen Leonie! Heel gaaf dat je zulke ondernemende plannen hebt voor jezelf en de blog. Ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken. Goed dat je wel aan jezelf denkt en de balans houdt. Gelukkig nieuw jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.