Meteen naar de inhoud

Weer twee doelen behaald!

  • door

Inmiddels heb ik weer twee doelen van mijn day zero project gehaald. Langzaam aan begint het einde in zicht!

38. 5 keer een week lang alles op de fiets doen (behalve afspraken buiten Dronten) (4/5)
week 28/29 2013
week 36/37 2013
Week 11 2014
Week 28/29 2014
Week 37
Dit doel had ik bedacht omdat ik veel te veel met de auto ging. Als ik drie keer per jaar op de fiets zat was het veel. Ik dacht dat het door dit doel makkelijker zou worden. Dat ik ook tussen de fietsweken door meer op de fiets ging. Maar helaas, dat is niet zo. Het zit niet in mijn systeem en ik vind het teveel gedoe om mijn fiets te pakken. En als ik veel uit het dorp nodig heb vind ik het onhandig omdat je dan alles in fietstassen moet proppen. Dus ik zal mezelf eraan moeten blijven herinneren en nog regelmatig moeten dwingen om niet lui met de auto te gaan, maar om de fiets te pakken.

 

40. Een high tea verzorgen
18-08-2014: Ooit heeft mijn moeder een high tea gemaakt met allemaal lekkere zoete dingen. Sindsdien heb ik twee keer in een restaurant een high tea gehad, maar daar zaten meer sandwiches bij dan zoetigheden. Daarom besloot ik dat ik zelf een high tea wilde organiseren. Alleen maar lekkere dingen en geen gezonde sandwiches.
Toen een vriendin kwam lunchen was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik zou een dag in de keuken doorbrengen en wij zouden een zondige lunch hebben.
Omdat dit de eerste keer was waren al mijn hapjes probeersels van nieuwe recepten. Alles was goed gelukt. Vooral de kaneelbroodjes waren goed gelukt. Daar bleef ik maar van eten!
Het koste flink wat tijd en energie, maar het was het wel waard. Zelf hapjes maken is leuker en lekkerder dan gekochte hapjes.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.